Nehirde aniden ortaya çıkan timsah, 8 yaşındaki kız çocuğunu tek hamlede yuttu

Endonezya'da arkadaşlarıyla birlikte nehirde yıkanan Suci Ramadhani isimli kız çocuğu, aniden ortaya çıkan timsah tarafından yutuldu. Talihsiz kızın kalıntıları, ancak olaydan iki gün sonra nehrin uzak bir bölümünde bulundu.

Nehirde aniden ortaya çıkan timsah, 8 yaşındaki kız çocuğunu tek hamlede yuttu
Nehirde aniden ortaya çıkan timsah, 8 yaşındaki kız çocuğunu tek hamlede yuttu
GİRİŞ 19.10.2021 20:24 GÜNCELLEME 19.10.2021 20:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Endonezya'nın Buru adasında korkunç bir olay yaşandı. 8 yaşındaki Suci Ramadhani isimli kız çocuğu, arkadaşlarıyla beraber yıkanmak için Teluk Kayeli Nehri'ne girdi. Kız çocuğu ve arkadaşları bir süre nehirde yıkanıp, eğlendi. Ancak daha sonra kimsenin duymak istemediği olay yaşandı.

BİR ANDA KIZI YUTTU

Kızların eğlendiği sırada bir anda ortaya çıkan dev timsah, hedefine aldığı Suci Ramadhani'yi tek hamlede yutmayı başardı. Çevredekiler, kızın timsah tarafından kafasından yakalandığını görmelerinin ardından hayvana doğru mızrak yağdırdı. Fakat başarılı olamadılar.

Suci Ramadhani'nin timsah tarafından yutulmasının ardından kızın cansız bedenini bulmak için hemen timsah aranmaya başladı. Bir gün boyunca ortalık görünmeyen timsah, ertesi gün ekipler tarafından tespit edildi. Timsahın karnını açan yetkililer, genç kızın kalıntılarını bulamadı. Ekipler ancak olaydan iki gün sonra nehrin uzak bölümünde kızın kalıntılarını tespit etti.

YORUMLAR 1
  • Denizci 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw kardesim bu tur hayvanlari neden vurmuyorlar anladim timsah olan suda yuzulur yada yaninda oynanirmi allah rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!