Sosisli yeme yarışmasına katıldıktan sonra öldü!

ABD'de, lakros sporunda başarısı ile önemli isimler arasında yer alan 20 yaşındaki Madelyn Nicpon, sosisli yeme yarışmasında boğazının tıkanması sonucu hayatını kaybetti.

Sosisli yeme yarışmasına katıldıktan sonra öldü!
Sosisli yeme yarışmasına katıldıktan sonra öldü!
GİRİŞ 23.10.2021 22:01 GÜNCELLEME 23.10.2021 22:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Amerika Birleşik Devletleri'nde ülkenin popüler spor dallarından biri sayılan lakros sporunda başarısı ile önemli isimler arasında yer alan 20 yaşındaki Madelyn Nicpon, sosisli yeme yarışmasında boğazının tıkanması sonucu hayatını kaybetti.

Aynı zamanda Massachusetts eyaletindeki Tufts Üniversitesi öğrencisi Madelyn Nicpon, kampüs dışı bir bağış toplama etkinliğinde sosisli sandviç yeme yarışmasına katılmıştı. Nicpon, bilincini kaybedince, Boston'daki bir hastaneye kaldırıldı. Öğrenci ertesi gün yaşamını yitirdi.

Tufts Üniversitesi'nin yaptığı açıklamada, "New York eyaletinden Suffernlı Madie, biyopsikoloji lisans eğitimi alıyordu. Kadınlar lakros takımı üyesiydi ve topluluğumuzun aktif bir mensubuydu" denildi.

Yaklaşık 3 bin öğrenci, öğretim üyesi ve personel, Madelyn Nicpon'u anmak ve yakınlarına destek olmak için Gantcher Centre'da toplandı.

 

YORUMLAR 3
  • Gasap haydo 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay merkep vay dıştan görünümü insana benziyor ama
    Cevapla
  • Boş işler boooş 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünya bu bir tarafda insanlar acliktan ölürken Öbür Tarafta "popüler spor dallarından biri sayılan lakros sporunda cok Sosis yemekten bogazina turktu Öldü" Gidayi eglence yaris haline getirince demek ki böyle oluyor. Avlanmayi Spor yapiyorum durumuna getiripde Sözde Avcilarin birbirini Domuz diye öldürdükleri cok duyuldugu gibi. EstagfurUllah
    Cevapla
  • cola boykott 2 yıl önce Şikayet Et
    sosis sevmem
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak