Kamışlı'daki terör tünellerinde SİHA korkusu

Suriye'nin Kamışlı kentinde, yerleşim alanların büyük bir bölümüne terör örgütü YPG/PYD/PKK tarafından tüneller kazıldı. Teröristler SİHA'lardan gizlenmek için demir saclarla tedbir almaya çalışıyor.

Kamışlı'daki terör tünellerinde SİHA korkusu
Kamışlı'daki terör tünellerinde SİHA korkusu
GİRİŞ 08.11.2021 16:03 GÜNCELLEME 08.11.2021 17:29
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mardin'in Nusaybin ilçesinin karşısında bulunan ve terör örgütü YPG/PYD/PKK kontrolündeki Kamışlı kentinde kazılan tüneller görüntülendi.

TERÖR TÜNELLERİ KORKUTUYOR

Teöristlerin, SİHA'ların bölgeyi görüntülemesini engellemek için demir saclarla kurdukları çardakları, tünellerin üzerine kapattıkları görüldü.

Terör örgütünün kazdığı tüneller halkı da canından bezdirdi. Bu durum karşısında korkudan bir şey yapamayan halkın, tüneller yüzünden evlerinin çökmesinden korktuğu belirtiliyor.

Kamışlı'da halk, rejimin müdahalesine de tepki gösteriyor.

 

KAYNAK: TRT HABER
YORUMLAR 3
  • Misak-ı Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    Dolar yükseldikçe Kavala gibi kriptolar ve efendileri küstahlaşıyor, doları gerçekçi olarak kısa vadede düşürmenin tek yolu Suriye'deki hakkımız olan enerji bölgelerini ilhak etmektir, her sene 50 milyar dolar paramız sadece enerji için yurt dışına çıkıyor. Eşkıya teröristler yanı başımızdaki haklarımızı gasp edip Türk halkına zulüm ediyor. 40 yıldır bize terör ve savaş yoluyla verdikleri zarara karşılık hakkımızı tazminat olarak almalıyız. Aksi taktirde "10 Aralık Hareketi" denen kaos ittifakı 2023 seçimlerini kazanacak ve 20 senede ki tüm kazanımlarımız yok edilecek. Yerli silahları ve projeleri rafa kaldıracaklar, bölünme anayasasını AB-D emriyle kabul edecekler..
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    lagim fareleri son nefelerini aliyorlar
    Cevapla
  • yaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Kamışlı türkmen kenti imiş. Abd kasıtlı olarak o bölgeyi seçmiştir. Türkmenleri rehin almışlar açıkcası.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır