Kanada'daki toprak kaymasında can kayıpları artıyor

Kanada Britanya Kolombiyası Adli Tıp Kurumu, Pemberton köyü yakınlarında üç ceset daha bulunduğunu doğrulayarak şiddetli yağmurların neden olduğu toprak kaymasında ölenlerin sayısının dörde çıktığını açıkladı.

Kanada'daki toprak kaymasında can kayıpları artıyor
Kanada'daki toprak kaymasında can kayıpları artıyor
GİRİŞ 21.11.2021 11:53 GÜNCELLEME 21.11.2021 11:53

Kanada'da Britanya Kolombiyası Adli Tıp Kurumu'nda adli tabip Lisa Lapointe Cumartesi günü yaptığı açıklamada, üç kişişnin daha cansız bedenine ulaşıldığını ve ölenlerin sayısının toplamda dörde çıktığını söyledi.

Lapointe, "Kayıp olduğu bildirilen beşinci bir kişiyi bulmak için Cuma günü çabalar devam etti, ancak ne yazık ki bu girişimler başarısız oldu" dedi.

Beşinci kişi için aramalar devam ediyor.

SEYAHATLER KISITLANDI

British Columbia hükümeti Cuma günü yaptığı açıklamada, insanların eyaletin bazı bölgelerindeki benzin istasyonlarında satın alabilecekleri yakıt miktarını sınırladığını ve fırtınaların ardından otoyolların yeniden açılmasıyla zorunlu olmayan seyahatleri kısıtladığını duyurdu.

İl Kamu Güvenliği Bakanı Mike Farnworth, araçların benzin istasyonundan alacakları yakıtın yaklaşık 30 litre ile sınırlandırıldığını söyledi. Durumun1 Aralık'a kadar sürmesi bekleniyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası