Netflix'te yayınlanan yeni çizgi dizi 'İşaretli Yerden Kesin'de PKK/YPG skandalı

Netflix'te 18 Kasım'da yayınlanmaya başlayan "Tear Along The Dotted Line (İşaretli Yerden Kesin)" adlı çizgi dizide, terör örgütü PKK/YPG paçavralarının kapı ve duvara asıldığı görüldü.

GİRİŞ 22.11.2021 14:25 GÜNCELLEME 22.11.2021 15:07
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Haber7 / Erkan TALU

"Zerocalcare" mahlasını kullanan İtalyan karikatürist Michele Rech'in, medya platformu Netflix'te "Tear Along The Dotted Line (İşaretli Yerden Kesin)" adlı çizgi dizisi 18 Kasım'da yayınlanmaya başlandı.

İtalyan karikatürist Michele Rech

ÇİZGİ DİZİ, PLATFORMUN TÜRKÇE EDİSYONUNDA DA VAR

Netflix'in Türkçe edisyonunda da gösterime giren dizinin açıklama kısmında, "Arkadaşlarıyla şehir dışına seyahat eden Romalı bir çizgi romancı, vicdanını temsil eden armadillo ile hayatının gidişatı ve muhtemel bir aşk üzerine kafa yorar" ifadeleri yer alıyor.

Netflix tarafından yayımlanan tanıtım yazısında ayrıca, "Zerocalcare kendi çizgi romanından uyarlanan bu animasyon diziyi yazdı, yönetti ve ana karakteri seslendirdi" deniliyor.

PKK VE YPG BAYRAKLARI

37 yaşındaki Romalı karikatüristin, çizgi dizinin bazı sahnelerinde terör örgütü PKK/YPG'nin paçavralarına yer verdiği dikkatlerden kaçmıyor.

Yayınlanan fragmanın açılış sahnesinde, baş kahramanın kapıyı açıp ışığı yakmasıyla YPG bayrağının kapının arkasına asıldığı göze çarpıyor.

15 dakikalık 6 bölümden oluşan dizinin ilk sezonundaki diğer bir sahnede ise, eğlence mekanının duvarında PKK paçavrasının asılı olduğu görülüyor.

PKK DESTEKÇİLERİ SEVİNÇLİ

Fragmanın yayınlanması sonrası paçavralarının çizgi dizide yer aldığını gören terör destekçileri, özellikle de sosyal medyadan "PKK/YPG Bayrakları Her Yerde" sloganları attı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 97
  • Ilhami goktas 2 yıl önce Şikayet Et
    Şuan bunu zor yapar yapması için merkez bankasında 500milyardolar para olması şart sonra nükleer silah olması şart nealaka diyeceksiniz bu gücün göstergesidir sonra sanayinin çok iyi olacak enerjinizi kendiniz çıkaracaksınız vede en önemlisi medya gücünüz çok iyi olacak yani uluslararası kanallarının olacak milli ki propaganda yapacaksınız ve uzaya gideceksiniz ilaclari kendin üreteceği ambargo yemiyeceksin ve ensonunda tarımda çok iyi olacaksinki cenazelerini kessinler herzaman güçlü olacaksin
    Cevapla
  • Malazgirt 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu proje arkasında olanlara tek mesajım. Sefer bizim zafer Allah'ındır. Hepinizi ve devşirmelerinizi dümdüz edeceğiz Allahın yardımı ile inşallah.
    Cevapla
  • Levent 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların ne izlediğinin büyük önemi var. Bizde neden bu tarz çizgi veya animasyon teknolojisi gelişmemiş. Hükümet derhal bu konuya ağırlık vermeli. Bu alanda yetenekli insanları desteklemeli. Bu çalışma derhal başlatılmalı.
    Cevapla
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Haindir ne yapsa yeridir...
    Cevapla
  • Alpdoğan 2 yıl önce Şikayet Et
    RTÜK 50 milyon TL ceza kessin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı