Merkel: Son derece kötü durumdayız

Görevi devretmeye hazırlanan Almanya Başbakanı Angela Merkel, koronavirüsün 4'üncü dalgasıyla mücadele için sert tedbirler getirilmesi çağrısında bulundu.

Merkel: Son derece kötü durumdayız
Merkel: Son derece kötü durumdayız
GİRİŞ 22.11.2021 17:40 GÜNCELLEME 22.11.2021 17:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bunun üzerine Hristiyan Demokrat Birliği (CDU) yöneticileriyle acil bir toplantı yapan Almanya Başbakanı Merkel, koronavirüsün 4'üncü dalgasıyla mücadele için daha sert tedbirler getirilmesi çağrısında bulundu.

Toplantıda önlemlerin yetersiz olduğunu söyleyen Merkel, "Son derece kötü durumdayız" diyerek, daha güçlü adımların alınması gerektiğini belirtti. 

Yeni hükümet kurulana kadar başbakanlık görevini yürütmeye devam eden Merkel'in parti yöneticileriyle yaptığı toplantıya iki uzman da katılarak salgının durumu hakkında bilgi verdi. 

SAĞLIK BAKANI DA UYARMIŞTI
Geçen hafta Sağlık Bakanı Jens Spahn, ülkesindeki koronavirüsün durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu. Spahn açıklamasında, artan koronavirüs vakaları için "acil ulusal durumdayız" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 1
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Özleyeceğiz seni MERKEL. Yerini dolduramayacak bu yeni yetmeler. AB içler acısı. Kararsızlıkların alternatif maliyeti acı olacak...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!