Ermenistan'dan 'SİHA' itirafı: Bayraktar’lar ile nasıl savaşacağımızı bilemedik

Ermenistan Meclis Başkanı Simonyan, "Karabağ’ı Azerbaycan’a veren Rusya’dır" dedi ve Rusya'nın kendilerine verdiği teçhizatın Bayraktar İHA'ları karşısında yetersiz kaldığını belirtti.

Ermenistan'dan 'SİHA' itirafı: Bayraktar’lar ile nasıl savaşacağımızı bilemedik
Ermenistan'dan 'SİHA' itirafı: Bayraktar’lar ile nasıl savaşacağımızı bilemedik
GİRİŞ 25.11.2021 22:24 GÜNCELLEME 25.11.2021 22:33
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Ermenistan Meclis Başkanı Alen Simonyan Rus gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aysor isimli Ermeni haber sitesindeki habere göre "Karabağ'ı teslim ettiniz" diyen Rus gazeteciye tepki gösteren Simonyan, "Karabağ’ı Azerbaycan’a veren Rusya’dır" diyerek, Rus devletini eleştirdi.

"RUSYA'NIN VERDİĞİ TEÇHİZAT BAYRAKTAR İHA'LARI KARŞISINDA YETERSİZ KALDI"

Rusya'nın Ermenistan'a yeterli kapasitede askeri teçhizat vermediğini söyleyen Simonyan, verilenlerin ise Bayraktar insansız hava araçları karşısında yetersiz kaldığını vurguladı.

"TÜRKİYE'NİN İHA'LARININ VARLIĞI DAĞLIK KARABAĞ'DAKİ ASKERİ ÇATIŞMALARIN NETİCESİNİ BELİRLEDİ"

"Azerbaycan Ordusu'nun hava üstünlüğü, özellikle de Türkiye'nin Bayraktar insansız hava araçlarının varlığı 2020 sonbaharında Dağlık Karabağ'daki askeri çatışmaların neticesini belirledi. Asker sayımız ile ilgili bir sorunumuz yoktu. Esas sorun Bayraktar İHA’larına karşı nasıl savaşacağımızı bilmememizdi. Rusya tarafından bize verilen teknik bunun için yeterli değildi.”

YORUMLAR 60
  • Yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Karabağı Ermenistan'a teslim eden de bir zamanların Türkiye'siydi. Demirel 40.000 ton buğdayı Ermenistan'a gönderirken Erzurum'da vagonları yakacaklardı. Kim bilir buğday vagonlarının içinde neler gitti.
    Cevapla
  • Halil SİNANOĞLU 2 yıl önce Şikayet Et
    "Fasulye" den devlet olursan...
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya'nın Amerika'nın Avrupa'nın koltuğuna girmeyin Türkiye ile iyi geçinin teslim olun rahat yaşarsınız aksi sizin için hüsrandır tampon olmaktan kurtulamazsınız akıllı olun tekrar Türklere biat edin kendi tarih profunuz sizin Türk olduğunuzu söylüyor hiç okumuyorsunuz kanınınız en fazla Türklerin kanına yakınmış.
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    İpek yolu ezer geçer ermenistanı dünyada olan olan çok şey ipek yolu dijitelleşme ve yeni dünya dönüşümü aksi durumda Karabağ zengezur yolu Türk birliği 3,dünya savaşını ateşlerdi çini bir güç olarak büyütenler çin kontrolden çıkarsa dünyayı işgal eder Türk çin'e seddir Türkiye Orta Asya ya yığınak yapmalı Rusya ile mümkün olduğunca ortak olmalı ve Pakistan la sınır komşusu olmalı
    Cevapla
  • Yunus 2 yıl önce Şikayet Et
    Kafanıza bombaları yedikçe öğrenirsiniz savaşmayı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?