Belçika’da gurbetçi genci döverek öldürdüler!

Belçika’da bir kavga sırasında dövülerek öldürülen 36 yaşındaki iki çocuk babası gurbetçi Yunus Çalık, otopsi işlemlerinin ardından memleketi olan Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine getirilerek defnedilecek.

Belçika’da gurbetçi genci döverek öldürdüler!
Belçika’da gurbetçi genci döverek öldürdüler!
GİRİŞ 26.11.2021 12:14 GÜNCELLEME 26.11.2021 12:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Elhan köyü nüfusuna kayıtlı, Belçika doğumlu 36 yaşındaki iki çocuk babası Yunus Çalık, geçtiğimiz cuma akşamı iş yerinden ayrılarak evine gittiği sırada, sokakta karşılaştığı kişilerle henüz sebebi bilinmeyen nedenle tartışma yaşadı.

Yunus Çalık

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bir kafede bulunan diğer arkadaşlarını da olay yerine çağıran zanlılar, Çalık’ı darp etti. Başına ağır cisimlerle darbe alan Çalık ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Aalst şehrinde bir hastaneye kaldırılan Çalık, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındı. Durumu ağır olan Çalık, hafta sonu ise Aalst’taki hastaneden ambulans ile Brüksel Jette hastanesi yoğun bakım servisine nakledildi. Ancak Çalık yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından Belçika makamlarının cinayet soruşturması başlattığı belirtilirken, Çalık’ın cenazesinin ise yapılacak otopsi işleminin ardından defin edilmek üzere Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesine bağlı Elhan köyüne gönderileceği belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • memo can 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin sehadetin kabul etsin amin
    Cevapla
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    pkklılar yapmıştır
    Cevapla
  • Muğla 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayın aynisi turkiyede yaşanmış olsaydi ölende belcikali vatandaş olsaydi ne olurdu acaba. ilk önce, belçikadan aciklama gelirdi Sonrada konsolosluk devreye girerdi derhal bunu ,yapanlari bulun derdi .turkiyeni basini agritmaktan baska bir şey degil, ama avrupada turk vatandasin basina bir sey geldigi zaman polisler hic bir sey yapmiyorlar neden ,kendiler bu işin icinde katili aramak bile işlerine gelmiyor. Daha dogrusu umursamiyorlar . Turkiyede durum farkli polisimiz 24csaat boyunca katili aramak icin gece gündüz çalışıyor. Malesef ülkemiz de yapanci hayranligi var avrupadan gelen bi kisi rahat huzur icinde tatil yapabiliyor
    Cevapla
  • Türkiye 2023. 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin,, Gaziantep
    Cevapla
  • Sinan mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Kınıyoruz İnşallah ilahi adalet yerinin bulur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı