Financial Times Türk Lirası üzerinden Erdoğan'ı hedef aldı!

Türk Lirası'nın dolar karşısında değer kaybetmesi İngiliz medyasında da yer buldu. İngiliz gazeteler, Türk Lirası üzerinden yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı

GİRİŞ 29.11.2021 10:51 GÜNCELLEME 29.11.2021 17:25
Bu Habere 133 Yorum Yapılmış

Döviz kurlarındaki dalgalanmaların ardından İngiliz Financial Times gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almaya çalıştı.

Gazetede yayınlanan haberde, liranın dolar karşısındaki gerilemesinin "geçmişte olduğu gibi ülkenin ekonomi temellerindeki sorunlardan kaynaklanmadığı" belirtildi.

HEDEFLERİNDE YİNE ERDOĞAN

Hükümetin hedef alındığı yazıda, "Aniden rotasını değiştirmediği sürece, büyük potansiyele sahip bir ülke olan Türkiye'nin önündeki tek soru, Cumhurbaşkanı'nın daha ne kadar görevde kalacağıdır" ifadelerine yer verildi.

Haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ekonomik Kurtuluş Savaşı" açıklamasına atıfta bulunan gazete, Erdoğan'ın faize yönelik kararlı tavrını sürdüreceğine işaret etti.

DÖVİZ ALGISI

FT'nin haberinde, liranın daha da düşeceği ve Türk halkının yabancı para birimine yöneleceği yorumuna yer verildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 133
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Lira dışında para bulunduran varsa bu ülkede Allah'a havale ediyorum vatan hainidir
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyy emperyalistlerr artık başımızdaki çuvalı çıkardıkk. Ne kadar hızla dönersenizz dönünn POPOnuz yine arkanızda kalacaktır..Daha çokk debeleneceksinizzz...
    Cevapla
  • Müzeyyen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir patates soğana ülkeyi satacak olanlar var bilmiyorlar ki hükümet yıkılırsa onuda bulamayacaklar yazık
    Cevapla
  • Aliço 2 yıl önce Şikayet Et
    Demek doların artışında kimlerin parmağı olduğu bu kadar bariz biz yokluğun dibini görmüş milletiz üzüm hoşafı ile kurtarılan ülke yi dolar a mı satacaz devletimizin yanındayız REİS in arkasındayız
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Düşman açık açık söylüyor içimizdeki insanlar neden algılamıyor.Sabretmez isek hep kullanılan bir ülke olmaya devam edecegiz.Korkmamalıyız .Bu çıkışa yaklaştığımızın ayak sesleri.Lütfen desteklerimizi ülkemize devletimize verelim.15 Temmuz gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri