Son dakika: Üvey annesi vahşice öldürmüştü! Cinayet öncesi görüntüler infiale neden oldu..

Son dakika haberi: İngiltere'de dünyanın gündemine oturan ve her ayrıntısıyla kan donduran üvey annesi tarafından vahşice öldürülen 6 yaşındaki Arthur Labinjo-Hughes'un cinayet davasının tüm detayları, gün yüzüne çıktı.

GİRİŞ 05.12.2021 09:14 GÜNCELLEME 05.12.2021 09:26
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Aylar boyunca babası ve üvey annesi tarafından işkencelere maruz bırakılan, aç kalan ve en sonunda üvey annesi tarafından başı duvara defalarca vurularak katledilen küçük çocuğa, tüm uyarı sinyallerine rağmen kimsenin yardım etmediği ortaya çıktı.

Cani üvey annenin, küçük çocuk açlıktan ağlarken karşısında dondurma yediği görüntüler büyük tepki çekti.

İngiltere'de aylardır devam eden, 6 yaşındaki Arthur Labinjo-Hughes'un cinayet davasının yeni ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor. Ülkenin Solihull kentinde babası ve babasının beraber yaşadığı kız arkadaşı tarafından aylarca süren işkence sonrası dövülerek öldürülen Arthur'un ağlayarak yalvardığı görüntüleri olay yaratmıştı.

GÖRÜNTÜLER YÜREKLERİ PARÇALAMIŞTI

Öldürülmeden yalnızca saatler önce kaydedilen görüntüler de ortaya çıkmış, Arthur'un yerden kalkmak için dakikalarca mücadele ettiği görülmüştü. Açlıktan iskelete dönmüş vücuduyla ayakta durmakta güçlük çektiği görülen çocuğun acı içinde olduğu anlaşılıyordu.

Aç bırakılarak yerde uyumaya zorlanan çocuğun battaniyesini ve yastığını dakikalarca kaldıramadığı görülürken, acı içindeki çocuğun, videoda "Kimse beni sevmiyor" diyerek ağladığı ve "Kimse bana yemek vermeyecek" dediği de belli oluyordu.

Cani üvey anne Emma'nın, aylarca aç kalmaya zorladığı Arthur'a, böbreklerinin iflas etmesi için tuz yedirdiği ortaya çıkmıştı.

Küçük çocuğa su ve yemek vermeyerek tuz yediren cani kadının, yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Baba ve üvey annenin yargılandığı cinayet davasında ikilinin, aç bıraktıkları Arthur koridorda beklerken neşeyle dondurma yediği görüntüler adeta kan dondurdu.

Mahkemeye sunulan güvenlik kamerası görüntülerinde, baba Hughes ve üvey anne Emma'nın, beslemedikleri Arthur'un yanı başında, şakalaşarak dondurma yedikleri görüntüler yer aldı.

İngiliz gazete The Sun'ın paylaştığı görüntülerde, baba ve kız arkadaşının umursamaz halleri yer alıyor.

Aç bıraktıkları Arthur mutsuzluktan ağlarken, dışardan söyledikleri dev dondurma külahlarını neşeyle yiyen ikilinin, daha sonra da sipariş verdikleri patates kızartması ve hamburgeri yediği görülen ikilinin o anları büyük tepki çekti.

"Canavarca histen tasarlayarak adam öldürme"den suçlu bulunan ikiliden Emma'nın iğrenç geçmişi de basınla paylaşıldı. Kadının gerçek bir cani olduğunu anlatan eski erkek arkadaşları, Emma'nın erkekleri elinde tutabilmek için tanıştığı kişilerden kısa süre sonra çocuk yaptığı ve o çocuklara bakmadığı öğrenildi.

Eski partnerlerinin, kadını daha önce defalarca kez yetkililere ihbar ettiği ancak kadının yetkililer gelmeden hemen önce temiz ve toplu bir evde yaşayan mutlu çocuklar imajı çizdiği için şüphelerden kurtulduğu da belirtildi.

Kadının, çocuk yardım paralarını dövme, mücevher ve son model telefonlara harcadığı bildirildi. 16 yaşında ilk çocuğunu doğuran ve 3 ayrı erkekten toplamda 4 çocuğu bulunan kadının, çocukları devletten yardım parası almak için doğurduğu öğrenildi.

Karadul lakaplı kadının, daha önce ciddi bir suç kaydı olduğu, erkek arkadaşlarının ilgisini çekmek için bir kez pencereden aşağı atlayarak ciddi biçimde yaralandığı da bildirildi.

Konuşan tanıklar, Emma'nın Hughes ile online arkadaşlık sitesinden tanıştığını, daha sonra onu elde etmek için Arthur'u yem olarak kullandığını aktardı.

NELER OLMUŞTU?

Tanıştıktan kısa süre sonra Hughes'u beraber yaşamaya ikna eden Emma, Arthur'a kısa sürede şiddet uygulamaya başladı. Bu durumda birkaç kez Arthur'un anneannesi ve babaannesinin dikkatini çekti. Torununun omzunda morluk gören babaanne, yetkililere haber verdi.

Ancak Emma'nın yanına giden yetkililer, bu evde Emma'nın Arthur'la yakın yaştaki çocuğunu beraber gördü ve oluşan morluğun "oyun sırasında" gerçekleştiğine ikna oldu.

Talihsiz küçük çocuğun cinayet işlediği için hapiste olan biyolojik annesinin de hikayesi öğrenildi. Varlıklı bir aileye sahip, iyi eğitim almış Olivia Labinjo-Halcrow'un, üniversitede felsefe ve ekonomi okuduğu sırada Facebook üzerinden tanıştığı Hughes'a aşık olduğu ve hemen hamile kaldığı öğrenildi.

Hughes'un kendisiyle evlenmek istememesi üzerine çocuğuna tek başına bakan kadın bir süre sonra alkol ve uyuşturucu batağına düştü.

YORUMLAR 42
  • Vanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ikisi en ağır işkencelerle terbiye edilmeli. Çin işkencesi bile yanında hafif kalmalı. O çocuğa yaşattıklarının on katını yaşamadan ölmelerine izin verilmemeli.
    Cevapla
  • Çiçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Korkunç üzücü duymak bile işitmek Bile İNSANIN CANINI ACITIYOR yazık yavru ya hiçmi kimse anlamamış görmemiş korumamış
    Cevapla
  • Hacı Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçak kadına yaptığının aynısı yapılmalı geberene kadar aç bırakılmalı
    Cevapla
  • Şakir 2 yıl önce Şikayet Et
    Batı'nın bir yüzü de budur. Ama ülkemin genç insanı sanıyor ki Finlandiya İngiltere gibi batılı kapitalist kafa her yönüyle harika.
    Cevapla
  • Kudüsbizim 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya Kahar sen zalimleri kahr eyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!