Kaşıkçı'yı öldüren suikast timinden bir kişi yakalandı

Cemal Kaşıkçı'yı öldüren 15 kişilik suikast timinde yer alan bir kişi Fransa'da havaalanında yakalandı.

Kaşıkçı'yı öldüren suikast timinden bir kişi yakalandı
Kaşıkçı'yı öldüren suikast timinden bir kişi yakalandı
GİRİŞ 07.12.2021 18:53 GÜNCELLEME 07.12.2021 20:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesiyle bağlantılı bir şüphelinin, Fransa'nın başkenti Paris'te yakalandığı belirtildi.

Fransız basınının, adli kaynaklara dayandırdığı haberlerde, Kaşıkçı cinayetiyle bağlantılı zanlının, Paris'teki Charles de Gaulle Havalimanı'nda sınır polisi tarafından gözaltına alındığı kaydedildi.

Haberlerde, 33 yaşındaki şüpheli Halid Alotaibi'nin, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gitmek üzere uçağa binerken yakalandığı aktarıldı.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'a yönelik eleştirileriyle bilinen ve Washington Post gazetesinde köşe yazarlığı yapan Cemal Kaşıkçı'nın, 2 Ekim 2018'de gittiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürüldüğü ve cesedinin parçalandığı ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Trump'ın Yahudi damadının bu işlerdeki payı? Emperyalizmin tüm isteklerine destek vermediği için Suudi Veliahta bu komple kuruldu belki ? İran'la yakınlaşan Türkiye'nin birde Suudlarla yakınlaşmasını, "Kaşıkçıyı Türkiyede öldürerek" önlemekti amaç? Zira KAŞIKÇI Suudi_ABD yakınlaşmasına karşıydı. Emperyalizmin "suyu bulandırdın" türünden bi bahane bulup şantajvari kovboy edasıyla Suudlardan para istemesine ne demeli? ABD’nin Casus Rahip BRONSON ile bizi, yok efendim nükleer ayağına İran'ı, kıldan tüyden bahane ile Katar'ı sıkıştırıp haraca bağlar gibi davranması başlıca sorun degıl mı acaba??
    Cevapla
  • Yeter artık 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakın bize verirlerse almayın bu saatten sonra bizi ilgilendirmez bırakın Fransa’da yargılansın kimin ne yaptığını yapmadığını dünya alem biliyor bırakın Fransa kapışsın selmanla.
    Cevapla
  • okur 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ilginç bir gelişme, bakalım Türkiye'm mi verilecek. Arabistan veliaht pirensi ile Katar'da Cumhurbaşkanımızın aynı anda olduğu haberi üzerine ilişkilere bir darbe mi? Yoksa Arabistan ilişkilerin gelişmesi için mi gönderdi. Bekleyip göreceğiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti