Yahudi teröristlerin planı deşifre oldu: Fatiha ile provokasyon

İsrail’de “Tapınağa Dönüş” adlı terörist Yahudi grubu, Mescid-i Aksa’da provokatif eylemler yapabilmek için Fatiha Suresi’ni ezberleyip, namaz kılma alıştırmaları yaparken görüntülendi.

Yahudi teröristlerin planı deşifre oldu: Fatiha ile provokasyon
Yahudi teröristlerin planı deşifre oldu: Fatiha ile provokasyon
GİRİŞ 18.12.2021 14:23 GÜNCELLEME 18.12.2021 14:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yahudi terör gruplarının, Mescid-i Aksa’ya baskın düzenlemek ve provokatif eylemlerde bulunmak için namaz kılma alıştırmaları yaptığı, sarık ve cübbe giyerek kamufle olduğu skandal görüntüler ortaya çıktı. İsrail merkezli Kanal 13 televizyonu, grubun Fatiha Suresi okuduğu ve Müslümanlar gibi namaz kıldığı görüntüleri yayınladı.

Planın arkasında “Tapınağa Dönüş” adlı örgütün olduğunu açıklayan İsrailli yetkililer, bu tür eylemlerin kanlı çatışmalara yol açabileceği konusunda uyarıda bulundu. Terör grubunun, Harem-i Şerif’e girişleri kontrol eden ve ziyaretçilerin Müslüman olup olmadığını anlamak için basit sorular soran Ürdün polisine yakalanmamak için böyle bir yola başvurduğu belirtiliyor.

İSRAİL HÜKÜMETİ SORUMLU

Kanal 13 televizyonunda çarşamba günü yayımlanan gizli görüntülerde, Yahudi terör örgütü üyelerinin, Müslümanlar gibi namaz kılma alıştırmaları yaptığı görüldü. Kanala konuşan ve isimleri açıklanmayan İsrailli güvenlik yetkilileri, provokatif eylem hazırlığındaki kişilerin, Mescid-i Aksa’nın Yahudi egemenliğine girmesi çağrısı yapan “Tapınağa Dönüş” adlı siyonist örgüte mensup kişiler olduklarını bildirdi. Kaynaklar, bu adımın tehlikeli çatışmalara sebep olabileceği konusunda uyarırken, Mescid-i Aksa Vakfı Müdürü Şeyh Ömer el-Kisvani ise söz konusu planın Harem-i Şerif’i kana bulama tehdidi oluşturduğunu ve olası sonuçlarından işgal hükümetinin sorumlu tutulacağını belirtti.

KATLİAM GERÇEKLEŞTİRMİŞLERDİ

Tepki çeken skandal görüntüler, Yahudi yerleşimcilerin namaz kılan Müslümanların arasına karışma amacının sadece provokasyon mu yoksa El-Halil kentinde bulunan İbrahim Camii’ndeki katliama benzer bir plan hazırlığı mı olduğuna dair soruları da akıllara getirdi. Baruch Goldstein isimli Yahudi yerleşimci, 1994 yılının ramazan ayında teravih namazı kılındığı esnada İbrahim Camii’nin ana avlusuna sızarak namaz kılan 29 Filistinliyi şehit etmişti. 1980’li yıllarda gizli siyonist örgütü mensubu iki Yahudi, Kıble Mescidi ve Kubbetu’s-Sahra’yı bombalama girişiminde bulunmuş, 1969 yılında da siyonist bir Hristiyan, mescidi kundaklayarak ciddi hasara sebep olmuştu.

RAMAZAN AYINDA PROVOKASYON

Geçen mayıs ayında İsrail, işgal altında tuttuğu Kudüs’te ramazan ayı ile birlikte baskı ve zulümlerini artırırken, fanatik Yahudiler de Filistin halkını kışkırtan provokasyonlara imza atmıştı. Ramazanın 28. günü (10 Mayıs Pazartesi) Mescid-i Aksa’ya zorla gireceklerine dair bildiriler yayınlayan terörist gruplar, daha önce görülmemiş bir baskın için hazırlık yapma çağrısında bulunmuştu. İşgal için tüm hazırlıklarını tamamlayan örgütler, Filistinli gruplardan ve dünyadan yükselen yoğun tepkilerin ardından geri adım atmak zorunda kalmıştı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 6
  • 3437 2 yıl önce Şikayet Et
    Soyu sopu kuruyasıcalar tarihe bir baksınlar. Bunlara eziyeti, zulmü, katliamı yapan Müslüman lar mı hıristiyanlar mı. Bunların hakkından Alman lar ve Ruslar gelir.
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya RABB'i biz bunların şerrinden SANA sığınırız, SEN bizi koru. Amin Amin Amin.
    Cevapla
  • saglik emekcisi 2 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel kurban olduğum ALLAH bu yahudilere fatiha suresini ezberletmis belki imana bile gelirler
    Cevapla
  • viyana 68 2 yıl önce Şikayet Et
    ya bi gidin kardeşim fatiha okumayla iman edilmiş olsaydı memlekette yağ stoklayan hergün etiket değiştiren olmazdı bunlar ikiayağının üstünde durduğundan beri vakit namazı değil belki ama ,cumadan cumaya namaz kılanlar bunların attığı kazığı ihaneti kim yaptı
    Cevapla
  • Memo can 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamda ben yazacaktim :)
    Cevapla
  • Murat Soyoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah’ın ve müslümaların laneti bu alçakların üzerine olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler