Evini toplarken lotodan 1 milyon dolar kazandığını fark etti

Güney Avustralya eyaletinde yaşayan bir erkek, evini toparlarken gördüğü X Sayısal Loto kuponlarını tekrar kontrol edince, 1 milyon Avustralya doları (yaklaşık 710 bin dolar) kazandığını fark etti.

Evini toplarken lotodan 1 milyon dolar kazandığını fark etti
Evini toplarken lotodan 1 milyon dolar kazandığını fark etti
GİRİŞ 20.12.2021 17:30 GÜNCELLEME 20.12.2021 17:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Avustralya Kanal 9’daki habere göre, kimlik bilgileri açıklanmayan kişi, Güney Avustralya eyaletinin başkenti Adelaide’ın Blackwood bölgesindeki evinde, Noel ve yılbaşına hazırlık yapmak için bazı evrakları toparladığı sırada daha önceden oynadığı bir yığın sayısal loto kuponuna rastladı.

Kazanıp kazanmadığını görmek için kuponları daha önceden kontrol ettiğini düşündüğünü ancak çöpe atmadan önce daha dikkatli baktığında X Sayısal Loto kuponlarından biriyle 1 milyon Avustralya doları (yaklaşık 710 bin dolar) kazandığını gördü.

"BU DOĞRU OLAMAZ DİYE DÜŞÜNDÜM"

Yeni yıl öncesi hayatının keşfini yaptığını söyleyen talihli adam, "Onları (kuponları) dışarı atacaktım ama sonra garanti olması için tekrar kontrol etmeye karar verdim. 1 milyon dolar kazandığımı gördüğümde buna inanmadım. 'Hayır, bu doğru olamaz' diye düşündüm." ifadelerini kullandı.

Kazandığından emin olunca alışverişe giden karısını aradığını anlatan şanslı adam, "Eşim, market alışverişindeydi, kazandığımı doğrulatınca hemen onu aradım. Aklını kaçıracaktı, ağlıyor, tezahürat yapıyor ve çığlık atıyordu. Harikaydı." diye konuştu.

Bu kadar büyük bir parayı nasıl harcayacağı sorusuna adam, "İlk önce ev kredisini ödeyeceğim. Borçlarımızı ödeyeceğiz, bazı yatırımlarımız olacak ve geri kalanını gelecekteki emekliliğimiz için saklayacağız. Yılı, milyoner olarak bitirdiğime inanamıyorum." dedi.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Balaban Uğur 2 yıl önce Şikayet Et
    Yılbaşı diye böyle yalan haber yapıyorsunuz sırf insanları özendirmek için o bilerlere para verceğinize bu sağukta ihtiyaç sahiplerine verin.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Yurtdışında bir ev fiyatı ne kadar bir araştırın. Bir ev bir araba ancak eder bu 1 milyon dolara. Evler metre kare ile satılıyor mesela 100 metre kare bir ev alacaksanız 450bin Euro dolar gözden çıkarmalisiniz
    Cevapla
  • Gökhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tespit dogru, tebrik ederim sizi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yıkılan köprünün ABD'ye maliyeti belli oldu! Her gün bir servet kaybedecek...
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!