Helikopteri okyanusa çakılan Madagaskarlı bakan 12 saat yüzerek hayatta kaldı

Gemi enkazını incelemek için bölgeye giden Madagaskar Polis Bakanı Serge Gelle, helikopter ile okyanusa düştü. 12 saat boyunca kıyıya yüzen bakan hayatta kalmayı başardı.

GİRİŞ 22.12.2021 10:49 GÜNCELLEME 22.12.2021 10:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Polis ve sahil güvenlik, pazartesi günü düşen helikopter için arama kurtarma çalışmaları yaptıklarını açıklamıştı. Polis Bakanı Serge Gelle'yi taşıyan helikopter okyanusa düştü.

12 SAAT BOYUNCA YÜZDÜ 

Madagaskar Polisten Sorumlu İçişleri Bakanı Serge Gelle ve kendisiyle birlikte helikopterde bulunan polis memuru salı sabahı ayrı ayrı deniz kenarındaki Mahambo kasabasında karaya çıktı. İkili, kendilerini düşen helikopterden fırlattıklarını belirtti. 12 saat boyunca yüzdüğünü söyleyen Gelle'nin hala üzerine kamuflajı varken bir şezlongun üzerinde yorgun bir şekilde yattığı görülüyor

"ÖLME ZAMANIM HENÜZ GELMEDİ"

Üşüdüğünü ancak yaralı olmadığını belirten Gelle, "Ölme zamanım henüz gelmedi" dedi.

Pazartesi günü düşen helikopter, Gelle'i adanın kuzeydoğusunda batan bir gemiyi incelemeye götürüyordu. 

Emniyet Müdürü Zafisambatra Ravoavy, Gelle'in helikopter koltuklarından birini suyunun üzerinde kalmak için kullandığına inandıklarını belirtti.

YORUMLAR 1
  • Zümrüt 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaralı değilsin belki ama ondan sonra da zatürreden ölürsün galiba yine de büyük başarı 12 saat yüzerek hayatta kalmak gerçekten tebrik ediyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!