Şoke eden tehdit: Rusya herkesi radyoaktif küle çevirmeye hazır!

Putin'in sözcüsü olarak bilinen Russia Today haber servisinin başkanı Dmitry Kiselyov, ABD'yi hedef alarak, "Rusya herkesi radyoaktif küle çevirmeye hazır" dedi.

Şoke eden tehdit: Rusya herkesi radyoaktif küle çevirmeye hazır!
Şoke eden tehdit: Rusya herkesi radyoaktif küle çevirmeye hazır!
GİRİŞ 23.12.2021 07:46 GÜNCELLEME 23.12.2021 07:48
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Ukrayna sınırına binlerce asker ve askeri araç yığarak Avrupa ve NATO ile savaşın eşiğine gelen Rusya'dan dünyayı şoke eden açıklamalar geldi. Putin'in sözcüsü olarak bilinen Russia Today haber servisinin başkanı Dmitry Kiselyov, ABD ve Avrupa'yı ayağa kaldıran açıklamalarda bulundu.

ABD'yi başına silah dayamakla tehdit eden Kiselyov "Rusya herkesi radyoaktif küle çevirmeye hazır" dedi. Kiselyov, "Rusya, silahlarını karar alma merkezlerinin yakınlarına konuşlandırarak anında cevap vermeye hazırlanıyor. Karşı tarafa bundan kaçınmanın, tehdit oluşturmamanın bir yolunu öneriyoruz aksi taktirde Rusya herkesi radyoaktif küle çevirmeye hazır" diye konuştu.

YORUMLAR 19
  • Mustin 2 yıl önce Şikayet Et
    Russiya: küle çeviririk Amarika: hıhı
    Cevapla
  • Ankara 2 yıl önce Şikayet Et
    O dediğinden karşı tarafta da var. Siz de küle dönersiniz !!!
    Cevapla
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlığı öldüren ahirette hesab veremez.
    Cevapla
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlığı yok etme üzerine kurgulanmış her şey insanlık tarafından acilen bertaraf edilmelidir.Yoksa insanlık çok büyük tehlike altında ve diken üstünde yaşamak zorunda kalır.
    Cevapla
  • Mmm 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerika zorlu mücadeleyi sevmez. Hep başkasının toprağında ve hep küçük birlikler ile vurur. Bu Rusya için bir tehdit değil. Çünkü amerikanın küçük birliklerini anında imha edecek gücü var. Bu yüzden Rusya harekete geçerse amerika topyekun KAÇAR. Sonrasında olan Ukrayna ve avrupaya olur. Rusya yorulana kadar istila eder. Çünkü avrupanin kendine ait düzenli bir ordusu yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!