Sebastian Kurz, yıllık 500 bin euro maaşla Silikon Vadisi'nde yönetici olacak

Görevinden istifa eden eski Avusturya Başbakanı Sebatian Kurz’un ABD’de teknoloji devlerinin bulunduğu Silikon Vadisi’nde adı açıklanmayan bir firmada yöneticilik yapacağı ve yıllık maaşının 500 bin euro olacağı iddia edildi.

GİRİŞ 26.12.2021 11:37 GÜNCELLEME 26.12.2021 11:37
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Avusturya'da hakkında yolsuzluk soruşturması açılan ve 9 Ekim'de görevinden istifa eden eski Başbakan Sebastian Kurz, 2 Aralık’ta siyasetten çekildiğini açıklamıştı.

Avusturya basınında yer alan haberlerde, siyaseti bırakan Kurz’un ABD’nin California eyaletinde yer alan ve teknoloji firmalarının bulunduğu Silikon Vadisi’ndeki uluslararası faaliyet gösteren bir yatırım firmasıyla sözleşme imzaladığı ve adı açıklanmayan şirkette yöneticilik yapacağı iddia edildi.


Kurz’un gelecek yılın başlarında ailesiyle birlikte ABD’ye taşınacağı aktarılan haberlerde, Kurz’un yıllık maaşının ise 500 bin euro olacağı öne sürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 42
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da İşler kanunlar çekiç güç böyle çalışır bir siyasetçi hele ki bir lider Devletein kuyusunu kazacak emirleri dışarıdan Siyonistler den masonlar dan alarak hareket edecek .. Böylelerin Truva Atların hemen hesabını keserler ve ses bilem çıkaramadan istifasını verip solunu emir Babalarının yanında ABD de alır.. Türkiye'de ise Truva Atları ortada dolaşıyor Ekol gibileri..Kurz yolsuzlukla alakası yok Devlet onun bir Yahudi asıllı olduğunu biliyordu Truva Atı olduğunu öğrendi uydurma yolsuzluk kâğıdı önüne koyuldu hesabı kesldi Bakın bu adam r Yahudi asıllı ileride İsrail'de başkan seçilirse şaşmayın
    Cevapla
  • ismet 61 2 yıl önce Şikayet Et
    hirsizdir dikkat edin
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    turkiye ve musliman dusmanligi yapmak yerine ulkesine hizmet etse idi hirsiz kesin orda ayni haddi yer iyi takip etsin o firma
    Cevapla
  • ismet 61 2 yıl önce Şikayet Et
    yemin etti organize islerle isim olmaz.Yemediler tam bir sene sürdü kuyruk agrisi.Reise karsi "kuyrugu kesik " Türkce adi "Kisa"yani ABD türkiye karsi bir lobi daha kazanmis oldu.Reis bunun "Kisanin isini bitirmistir cok üzgünüm.
    Cevapla
  • ibo wien 2 yıl önce Şikayet Et
    vatan haini asagilik fasistin tekiydi bildiginiz veletdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!