Türk SİHA'larını durdurmak için komik öneri: Acilen hayata geçirmeliyiz

Türk SİHA'larına karşı çözüm üretmeye çalışan Yunan basını, orduya yeni savaş taktikleri konusunda tavsiyelerde bulunarak, gerçek silah sistemleri ile aynı anda kullanılabilen şişirilebilir maketlerin acilen hayata geçirilmesini istedi.

GİRİŞ 03.01.2022 11:05 GÜNCELLEME 03.01.2022 16:20
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Türkiye karşısında silahlanma yarışına giren Yunanistan'ın çaresizliği gözler önüne serildi. Atina hükümetinin Türkiye ile boy ölçüşemeyeceğini anlayan Yunan basını, komik bir öneride bulundu.

"ŞİŞME MAKETLER KULLANALIM"

Yunan ordusuna tavsiyede bulunan ülke basını uygulanması gereken yeni savaş taktiğini yazdı. Haberde şu ifadeler yer aldı:

"Zafere ulaşmak için önemli bir unsur düşmanını kandırmak ve aldatmak. Uçaksavar, motorlu ve treyler topçuları, tanklar, tanksavar ve havan topları gibi ana silah sistemlerinin şişirilebilir maketleri, muharebe gücümüz açısından düşmana korkunç bir kafa karışıklığı yaşatacak. Bu planın etkisini çok daha fazla artırabilecek olan şey, bu şişme maketlerin aynı yer ve zamanda gerçek silah sistemleriyle birlikte hareket etmesi ve kullanılması olacak"

Şişme maketler Rusların sıklıkla kullandığı bir taktiktir

"TÜRK SİHA'LARINA ANLAMA FIRSATI VERMEYECEĞİZ"

Bu taktikle Türk SİHA'larına gerçek silah sistemleri ile şişme maketleri anlama fırsatı vermeyeceklerini ileri süren Yunan basını, "Silah sistemlerimizin mankenlerinin hareketine gelince, bu tıpkı Trikala şehrinde kullanılan otonom ve sürücüsüz hareket eden otobüsler gibi, sensörler vasıtasıyla yönlendirilecekler" ifadelerini kullandı.

"ŞİŞME MAKET İÇİN BİRİM OLUŞTURULMALI"

Şişme maketlerin acilen hazırlanması gerektiği belirtilen haberde yerdeki düzeni ve sevkiyatı ile ilgilenecek bir birimin en kısa sürede oluşturulması istendi.

KAYNAK: STAR.COM
YORUMLAR 38
  • Obali21 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence tüm Yunan erkekleri de kadın gibi giyinsin. Askerimiz kadına, çocuğa merhamet ederler. Zaten kadın gibi kıvırmaktan başka birşey bilmiyorlar.
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Sihalarda Termal kamera olduğundan habersiz oldukları için mi satın aldılar? Yoksa Karabağ da ermenilerin yaptığı gibi yapıp yunan askerlerinin savaştan kaçmasını önlemek için haberlerde şişme maket vuruldu algısı yaymak için mi satın alındı?
    Cevapla
  • İsmail72 2 yıl önce Şikayet Et
    Zavallılar bu kadar korkacağınıza dost olmaya çalışsanıza
    Cevapla
  • Gürbüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Korkularından iyice çocuklaştılar. İşi oyuncaklara kaldı. Fazla değil böyle giderse tez zamanda, Yunanistan'ı boşaltacaklar, gidecekler. Birde bu hal botların ahıda olabilir.
    Cevapla
  • Sabir 2 yıl önce Şikayet Et
    siz neye hazirlaniyorsunuz bilmiyorum. ekonomi cökmüs dis siyaset cökmüs ic siyaset cökmüs girtlaga kadar borc dolmus. güya Türkiyeye vurdurup cezalandirip 50 sene milliyarlaca dolar tazminat almayi hedefliyor cünkü AB ve Dünya mahkemeleride yunan taraflisi halkini ezdirip geri cekilecekler. oyun böyledir. Ama AKP ve Reis oyunun farkindadir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto