Yunan Bakan yine Türkiye'yi şikayet etti: Kimse ciddiye almadı!

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Ruth Sherman ile görüşen Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Ukrayna ve Balkanlar'daki durumun yanı sıra Türkiye'yi de şikâyet etmeyi ihmal etmedi.

Yunan Bakan yine Türkiye'yi şikayet etti: Kimse ciddiye almadı!
Yunan Bakan yine Türkiye'yi şikayet etti: Kimse ciddiye almadı!
GİRİŞ 04.01.2022 22:47 GÜNCELLEME 04.01.2022 22:50
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Türkiye'yi görüştüğü herkese şikâyet eden Avrupa'nın şımarık çocuğu Yunanistan, artık ciddiye alınmıyor. ABD Dışişleri Bakanı Antony J. Blinken’le görüşmek isteyen Dendias, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Sherman’a yönlendirildi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, en son dün ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'la stratejik mekanizmanın canlandırılması başta olmak üzere ikili ilişkileri ve bölgesel gelişmeleri telefonda görüşmüştü.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy Ruth Sherman ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Yunan Bakan Dendias, ABD'li Sherman ile Ukrayna ve Balkanlar'daki gelişmeleri aldı.

Sosyal medya paylaşımında, Her fırsatta masadan kaçan taraf olan Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, her fırsatta yaptığı gibi yine Türkiye'yi ABD'li Dışişleri Bakan Yardımcısı Wendy R. Sherman'a şikâyet ettiği de belirtildi.

SUUDİ ARABİSTAN'A DA ŞİKAYET

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan El Suud, Atina'ya gerçekleştirdiği resmi ziyaretinde, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias ile görüştü. İki bakanın görüşme sonrası yaptığı açıklamalarda Dendias, Türkiye'ye yönelik şikâyetlerde bulundu.

Dendias, "Türkiye'nin bölgede bugüne dek görülmemiş derecede büyük boyutlar kazanan saldırgan bir siyaset izlediğini" yönünde akla hayale sığmayacak bir iddia ortaya attı.

Yunan Bakan Nikos Dendias'ın, 9 mevkidaşıyla daha görüştüğü, ABD Dışişleri Bakanı'nın ise görüşmeyi kabul etmeyip, yardımcısı Wendy R. Sherman'ı yönlendirmesi diplomatik çevrelerde gündem oldu.

YORUMLAR 50
  • Nagehan 2 yıl önce Şikayet Et
    E yeter 80 yıl Türkiye üzerinden kral gibi yaşadınız her simarigin bir sonu vardır istanbulda ki akrabasida Avrupa ya şikayet ediyo ama oda iflas etti yakında kokusu ağlaması duyulur
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Yunan idarecilerin hepsi çapsız adamlar. Aslında bunları adam yerine koyan yok sadece kendi çıkarları için kullanılan köle devlettir.
    Cevapla
  • Hoca Nasrettin 2 yıl önce Şikayet Et
    bu yunanlarda paranoya tavan yaptı, acaba abd nin bir gizli faaliyeti olmasın. yoksa toplu olarak akıl hastanelerine yatırılacaklar. siyasetçileri ülkeyi tamamen borçlandırıp fransa ve abd nin topraklarına katacaklar.
    Cevapla
  • Maruf 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayarak, kendilerini acındırarak prim yapma peşindeler. Bunlara göre hepimiz ellerimizde satırlarla Zeus'u kesip jambon yapmaya gidiyoruz. Biraz iyi komşuluk öğrenseler iyi olurdu..
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir gün bütün turkler delirecektir ondan sonra Tanrı Türkü değil sizi korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar