Eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo 40 kilo verdi

6 ayda nasıl 40 kilo verdiğini anlatan Eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, “Egzersize başladım. Neredeyse her gün spor yaptım ve düzgün beslendim” dedi.

Eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo 40 kilo verdi
Eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo 40 kilo verdi
GİRİŞ 09.01.2022 01:36 GÜNCELLEME 09.01.2022 02:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eski ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, kilo verme başarısının sırlarını paylaştı.

New York Post'a konuşan Pompeo, geçen yıl 14 Haziran'da tartıldığında 136 kilo olduğunu görünce, ertesi gün eşi Susan Pompeo'ya “O gün bugün” dediğini söyledi.

“DÜZGÜN BESLENDİM”

Kilo vermek için elinden geleni yapma kararı aldığını belirten Pompeo, “Egzersize başladım. Neredeyse her gün spor yaptım ve düzgün beslendim. Kilolar da azalmaya başladı.” dedi.

EVİNE SPOR SALONU YAPTIRDI

58 yaşındaki Pompeo, evinin bodrum katına bir spor salonu yaptırdığını söyleyerek “Haftada 5 ya da 6 kez buraya gelip yarım saat egzersiz yapmaya çabaladım. Öyle bilimsel bir tarafı da yoktu. Eğitmen ya da diyetisyenle çalışmadım. Tek başımaydım.” dedi.

40 KİLODAN FAZLA VERDİ

“Aslında hayatım boyunca kilo verme mücadelesi içindeydim” diyen Pompeo, daha sağlıklı bir hale gelebilmek için doğru kafa yapısının bulunması gerektiğini dile getirdi.

6 ay içinde 40 kilodan fazla verdiğini söyleyen Pompeo, “Benim için mesele bunu doğru bir şekilde yapıp yeteri kadar disiplinli davranmak.” diye konuştu.

“BEN SALATA ALAYIM”

Ailesinin İtalyan kökenli olduğunu ve bu yüzden de makarna, ekmek, peynir ve tatlı gibi yemekleri sevdiğini belirten Pompeo, “Aile ve arkadaşlarımızla yine bu yemeklerin tadını çıkaracağız. Tabii bu sefer ben 'Salata alayım' diyen kişi olacağım.” dedi.

YORUMLAR 3
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kilolu hali daha iyimiş adam resmen çökmüş
    Cevapla
  • bekir cizmeci 2 yıl önce Şikayet Et
    Gunahlari ne alemde imis?Onlari da eritebilmis mi?
    Cevapla
  • Ali Kılıç 2 yıl önce Şikayet Et
    bence hırsından zayıf'lamıştır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!