Fauci mikrofonu açık unuttu, skandal sözler duyuldu!

ABD'de korona ile mücadelenin başındaki isim olan Dr. Anthony Fauci mikrofonun azizliğine uğradı. Senato oturumunda mikrofonunu açık unutan Fauci, kendisini eleştiren Cumhuriyetçi Senatör Roger Marshall'a aptal dedi.

Fauci mikrofonu açık unuttu, skandal sözler duyuldu!
Fauci mikrofonu açık unuttu, skandal sözler duyuldu!
GİRİŞ 12.01.2022 11:31 GÜNCELLEME 12.01.2022 11:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Koronavirüs pençesindeki dünyanın pandemi ile birlikte tanıdığı Dr. Anthony Fauci mikrofonun azizliğine uğradı. Senato oturumunda mikrofonunu açık unutan Fauci, kendisini eleştiren senatöre aptal dedi.

MİKROFONUNU AÇIK UNUTTU

ABD, salgın konusunda ABD'nin en yetkili ismi olarak lanse edilen Dr. Anthony Fauci'yi konuşuyor. Fauci'nin gündemde yer alması bu sefer Koronavirüs ile ilgili yaptığı açıklamalar değil, kırdığı pot ile gündemde.

Bir oturumda konuşan Fauci kendisini eleştiren Cumhuriyetçi Senatör Roger Marshall'a aptal dedi. O esnada mikrofonu açık olan Fauci'nin bu sözleri duyuldu ve kısa sürede tartışmalara neden oldu. Kamuda en yüksek maaşı alan kişilerden birisi olduğunu hatırlatan Marshall, Fauci'ye "Geçmiş ve mevcut yatırımlarınızı içeren bir mali açıklamayı Kongre'ye ve kamuoyuna sunmaya hazır mısınız?" sorusunu yöneltti.

"BU NASIL BİR APTAL"

Fauci'nin bu bilginin yıllardır açık olduğunu belirtmesi üzerine ikili kısa süre tartıştı, tartışma Demokrat Senatör Patty Murray'in araya girmesi ile sona erdi. Bu esnada Fauci'nin 'İsa aşkına bu nasıl bir aptal' dediği duyuldu. Oturumdan sonra konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Marshall şu ifadeleri kullandı:

"Senato oturumu sırasında bana moron demek, ABD'deki en az güvenilen bürokratın yaşadığı stresini hafifletmiş olabilir. Ancak gerçeklerden kaçamaz."

Yılda yaklaşık 435 bin Dolar kazanan Fauci ABD'de en yüksek maaş alan kamu çalışanları arasında yer alıyor.

YORUMLAR 1
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    senatör bey maaşları fazla buluyorsan yasa teklifi ver destekleyen desteklemeyen ortaya çıksın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı