Rusya Savunma Bakanlığı'ndan bölgeyi geren açıklama: S-400’ler Belarus’a ulaştı

Son dakika haberi... Rusya Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada, S-400 Triumph uçaksavar füzesi sisteminin Belarus Cumhuriyeti’ne ulaştığını ifade etti.

GİRİŞ 03.02.2022 19:40 GÜNCELLEME 03.02.2022 19:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığı açıklamasında “S-400 uçaksavar füze sistemi Belarus Cumhuriyeti'ne ulaştı. Personel, boşaltma istasyonundan standart ekipman üzerinde Brest bölgesindeki tanıdık olmayan bir tatbikat alanına ilerleyecek” ifadelerini kullandı.

Rusya Savunma Bakanlığı: S-400’ler Belarus’a ulaştı

20'DEN FAZLA TATBİKAT

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, gelecekte "Doğu-2022" adı altında bir askeri tatbikat daha düzenleneceğini belirterek, Belarus ile bu yıl 20'den fazla ortak askeri tatbikat yürütüleceğini söyledi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Okur 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz yiyin birbirinize de ama bu abd var ya herifler kendi ülkelerinden fersahlarca uzakta iş çeviriyor. Kendi milleti çoluk çocuğu tehlikede değil nasıl olsa. Güçlü olmak böyle bir şey olsa gerek!!
    Cevapla
  • Murat Kahraman 2 yıl önce Şikayet Et
    kamyon üstü boru = S 400 üzerine kar yağarsa daha etkili olur!
    Cevapla
  • Tarsus 2 yıl önce Şikayet Et
    Akıl varmı sende acaba
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    sonuc da rusya topraklari yada o ulke getir der ise sorun yok usa dunyanin her tarafina nukler silah koyar iken sorun yok ise rusya kendini savunmak icin istedigi yere silah koyar bu hangi komsu oldugu ønemli degil o ulke de ona karsi koyar sistem bu ayni yunan ne var ise koyar ise biz de mal mal bakar kuru tepki verir olmaz o koyar ise sende koy bol silah kisaca kimsenin rusya tepki verme hakki yok toprak onun ise isterse yuz metre yakina bile koyar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
İsrail'in savaş kararı sonrası ABD'den jet hızında açıklama: Dahil değiliz!