Eski muhafızından şok iddia: Kaddafi ölmedi, yaşıyor

Libya'nın devrik lideri Kaddafi'nin eski muhafızı, Muammer Kaddafi'nin ölmediğini, halen daha yaşadığını ve direnişe öncülük ettiğini öne sürdü.

Eski muhafızından şok iddia: Kaddafi ölmedi, yaşıyor
Eski muhafızından şok iddia: Kaddafi ölmedi, yaşıyor
GİRİŞ 05.02.2022 15:03 GÜNCELLEME 05.02.2022 15:05
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin eski kadın muhafizı Aisha al-Fitouri, Russia Today'in (RT) Arapça edisyonunda yayınlanan "Documentary Words" adlı programda ilginç iddialarda bulundu.

20 Ekim 2011'de Sirte'de öldürülen Kaddafi'nin, o gün Sirte'ye girmediğini, kente girenin ise, O'na (Kaddafi) benzeyen Hamid Ebu Minyar Kaddafi adlı başka birinin olduğunu iddia etti.

Aisha al-Fitouri, RT televizyonuna konuştu

DNA TESTLERİNİN SONUÇLARINI REDDETİ

İddialarına devam eden Kaddafi'nin eski muhafızı, devrik liderin o gün Beni Velid'e girdiğini daha sonra da oradan ayrıldığını belirtti.

Sunucunuun "DNA testi yapıldı ve O'nun Kaddafi olduğu kanıtlandı" sözlerine cevap veren al-Fitouri, uluslararası kuruluşlar tarafından yapılmış olan tüm DNA analizlerini reddetti:

"Bu doğru değil! Peki Birleşmiş Milletler bugüne kadar neden bu konuda bir karar çıkarmadı ve ceset neden teslim edilmedi?"

Aisha al-Fitouri, Muammer Kaddafi'nin ölmediğini, direnişe halen daha önderlik ettiğini öne sürdü.

Fransız gazeteci Alfred de Montesquiou

CESEDİNİ GÖREN GAZETECİ KONUŞMUŞTU

2021'in Kasım ayında Fransız gazetesi Le Figaro, ölümünden bir gün sonra Kaddafi'nin cesedinin konulduğu odaya girmeyi başaran Fransız gazeteci Alfred de Montesquiou'nun ifadesini yayımlamıştı.

Montesquiou, "Çok güçlü bir kokunun kapladığı o büyük odada kalabalığa karıştım ve sonunda kendimi Libya lideri Muammer Kaddafi'nin cesedinin yanında buldum" demişti.

"ALLAH KADINA ŞİFA VERSİN NE DİYEYİM"

Gazeteci Zeynep Karataş da söz konusu haber hakkında, "Ben 'kalbimizde yaşıyor' türü bir şey sandım ama haberin detaylarına bakınca ciddi ciddi buna inandığını anladım. Allah şifa versin ne diyeyim" yorumunda bulundu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 27
  • Memo can 2 yıl önce Şikayet Et
    He yav Sadam ile nikah yapip kabirlerinden cikacak bu zalimler. Kadafi komünist dinsiz biri idi.
    Cevapla
  • Emrah Erdem 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamı sopalarla taciz ede ede öldürdünüz alcaklar.r3sm3n aşağılayarak 9ldurduler.sizde onun gibi öleceksiniz.libyayi batıya peşkeş cektiniz
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Kameralar önünde linç edildi. Yaşıyor olsa şimdiye kadar meydana çıkardı
    Cevapla
  • Fjfkd 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de kendi si Beykoz'da iki sene sonra gerçek ortaya çıkacaktır .oyunu kuran oyunu kazanır kurduklarını zannedenler degil
    Cevapla
  • ÖMER 2 yıl önce Şikayet Et
    sahip çıkmayın liderinize , israil abd ingiltere oyunlarına vatanınız işgal edilsin sonra o ölmedi diye çok avutursunuz kendinizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor