Trump, Kim Jong Un ile hala görüstüğünü iddia etti

New York Times muhabiri Maggie Haberman, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ile görüşmeye devam ettiğini söylediğini açıkladı.

Trump, Kim Jong Un ile hala görüstüğünü iddia etti
Trump, Kim Jong Un ile hala görüstüğünü iddia etti
GİRİŞ 11.02.2022 17:15 GÜNCELLEME 11.02.2022 17:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

New York Times muhabiri Maggie Haberman yaptığı açıklamada , Donald Trump'ın geçen yıl Amerikan başkanlığından ayrılmasından bu yana "insanlara Kim Jong Un ile bir tür yazışma veya tartışma sürdürdüğünü söylediğini" açıkladı.

"TAKINTILI BİR İLİŞKİ"

Gazeteci, Trump hakkında çıkacak olan 'The Confidence Man' adlı kitabında, eski başkanın görev süresi boyunca tanıştıklarından beri Kuzey Kore lideriyle takıntılı bir ilişki sürdürdüğünü yazdı.

Ancak Haberman, Trump'ın Kim ile iletişim kurduğu iddiasının doğrulanmadığını ve doğru olmayabileceğini söyledi.

Kim'in, bazen çalkantılı ilişkilerine rağmen, Trump'ın görevden ayrıldığından beri iletişimde kaldığı tek yabancı lider olduğuna inanılıyor.

Bir noktada, Trump, Kim'e  "küçük roket adam" dedi , Kuzey Kore ise Trump'a "gereksiz ve düzensiz yaşlı adam" diyerek hakaret etti.

"BİRBİRİNE AŞIK İKİLİ"

Trump, Kim ile Singapur, Hanoi ve Kore'nin Askerden Arındırılmış Bölgesi'nde üç kez bir araya geldi ve burada Kuzey Kore topraklarına ayak basan ilk ABD başkanı oldu.

Başkanlığı sırasındaki müzakereleri sırasında, Trump ve Kim, 2018'de mektup alışverişinde bulundu; Batı Virginia'daki bir mitingde Trump, ikilinin birbirine "aşık olduğunu" coşkuyla ilan etti.

YORUMLAR 8
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Deli değil ikisinin de aklı yok!
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ikiside deli
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Cep Herkülü.....Biz de seni bişey sandık!! Meğerse bölgede "sahte kabadayılık" yapıp "ABD'nin bölge ülkelerine silah satmasında " bahane yaratan "kıyakçıymışsın"..!!!
    Cevapla
  • vtd3434 2 yıl önce Şikayet Et
    kıyakçı olmasa o koltukta 1 saat durabilir mi?
    Cevapla
  • dostt birr 2 yıl önce Şikayet Et
    bu koreli her yeri kore zannediyor. diktatörlük kolay değil. ama trump o kaşındıkca kaşıdı hatta abd ye bile çağırdı ..şimdi biden bu koreliyi gormiy adam abd ye füze atacam diyor biden den hala tık yok. ne yapsın koreli garip kendini kaf dağında görüyor. ..trump olmasa belki güney koreye saldıracak. gerçi trump ta kendini kaf dağında görüyordu ama eridi dağ kul oldu
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    konuşmaya konuşmaya düşman çoğaltıp düşman büyüteceğine konuşa konuşa dost olabilirler sonunda. düşman azaltırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!