Son dakika: Ukrayna'dan açıklama: 2 asker öldü, 4 asker yaralandı

Son dakika: Ukrayna ordusu tarafından yapılan açıklamada, bugün akşam saatlerinde bir askerin daha hayatını kaybetmesi üzerine son 24 saatte 2 askerin öldüğü 4 askerin de yaralandığı belirtildi.

GİRİŞ 19.02.2022 23:01 GÜNCELLEME 20.02.2022 09:24
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Son dakika: Ukrayna Silahlı Kuvvetleri tarafından Donbass’daki son duruma yönelik yapılan açıklamalarda, bugün 2 askerin hayatını kaybettiği, 4 askerin ise ağır yaralandığı ifade edildi. Açıklamada otomatik silahlar, havan topları ve tanksavarlarla açılan ateş sonucu 70 kez sınır ihlalinin tespit edildiği duyuruldu.

Ayrıca açıklamada durumun kontrol altında olduğu, gerektiğinde Rusya’ya aynı yolla cevap verileceği ifade edildi. Öte yandan Ukrayna Ordusu, ayrılıkçılara ait bir İnsansız Hava Aracı’nın düşürüldüğü açıkladı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    NATO ismindeki terörist oluşum Rusya'yı savaşa sokmak için elinden geleni yapıyor. Bence Ukrayna krizi diplomasi ile çözülecek. Çünkü Ukrayna NATO'nun iki yüzlü bir oluşum olduğunun farkında onun için NATO'ya karar ver benim ile savaşa girecek misin girmeyecek misin? Şeklinde bir karar vermesini istemişti. Öyle anlaşılıyor ki Ukrayna NATO'ya güvenmiyor. Bu yüzden Ukrayna Rusya ile diplomasi yolu ile anlaşacak.
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Haydut nato Ukraine yi savasa sokmak icin her seyi yapti madem nato niye rusya ile savasmiyor askerleri rusyanin sinirina tasidi rusyayi provokasyon yaparak ukraineyi isgal etmesinin önünü acti Bari destek ol nato musun nesin türkiye bunlari görüp nato dan ayrilmali
    Cevapla
  • Ömer 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd ve rusya bu dünyanın başına bela olmuş ikisininde batması lazım
    Cevapla
  • Savaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Savaş işte sende öldür ne duruyon vur kır gitsin
    Cevapla
  • Yusuf Eski 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu hikâyede yanan biz olacaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'