Facebook'ta deprem: 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası

Mark Zuckerberg tarafından kurulan ABD merkezli Facebook taciz iddiası ile gündeme geldi.

Facebook'ta deprem: 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası
Facebook'ta deprem: 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar iddiası
GİRİŞ 20.02.2022 21:25 GÜNCELLEME 20.02.2022 21:50

YouTube'da ortaya atılan bir iddiaya göre Facebook'un bir yöneticisi Jeren Miles 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulundu. Olayla ilgili Facebook'tan açıklama geldi.

Mark Zuckerberg tarafından kurulan ABD merkezli Facebook taciz iddiası ile gündeme geldi. Şirket ismini Meta olarak değiştiren Facebook'un bir yöneticisinin 13 yaşındaki çocuğa müstehcen içerikli metinler gönderdiği iddia edildi.

13 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU İSTİSMAR ETMEYE ÇALIŞTI

YouTube kanalında yayınlanan 2 saatlik bir videoda, Facebook'ta yönetici olarak çalışan Jeren Miles'ın 13 yaşındaki çocuğu istismar etmeye çalıştığı söylendi.

KENDİNİ SAVUNDU "YALNIZCA FLÖRT EDİYORDUM"

Çocuğa, skandal bir video gönderen Miles'ın çocuğa 'nasıl flört edildiğine dair' bilgi verdiği iddia ediliyor. Konuya ilgili açıklama yapan Miles, "Asla buluşmak gibi bir niyetim yok; yalnızca flört ediyordum" diyerek kendini savundu.

Ancak iddialara göre adam çocuğa Ohio'daki bir otel adresi de verdi. Bu iddiaların üzerine de Miles adresi verdiğini itiraf etti. Ayrıca Miles ile 13 yaşındaki çocuğun otel odasında görüştüğü kareler de ortaya çıktı. Meta ise yaptığı açıklamada yönetici Miles'ın işine son verdiğini açıkladı.

Bir Facebook sözcüsü bu olay hakkında verdiği demeçte, "Bu iddiaların ciddiyeti abartılamaz olay hakkında araştırmalarımız devam ediyor. Şimdilik bu konu hakkında daha fazla yorum yapamıyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!