Eski Alman Bakan Karrenbauer: "Putin'i gerçekten caydıracak hiçbir şey hazırlamadık"

Eski Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp Karrenbauer, Rusya- Ukrayna krizinde Batı'nın başarısız olduğunu ve bu yüzden kızgın olduğunu söyledi.

Eski Alman Bakan Karrenbauer: "Putin'i gerçekten caydıracak hiçbir şey hazırlamadık"
Eski Alman Bakan Karrenbauer: "Putin'i gerçekten caydıracak hiçbir şey hazırlamadık"
GİRİŞ 24.02.2022 21:17 GÜNCELLEME 24.02.2022 21:17
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Eski Almanya Savunma Bakanı Annegret Kramp Karrenbauer'den, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi ile ilgili itiraf gibi bir açıklama geldi. Batı'nın başarısız olduğunu ve bu yüzden kızgın olduğunu söyledi.

"PUTİN'İ GERÇEKTEN CAYDIRACAK HİÇ BİR ŞEY HAZIRLAMADIK"

Karrenbauer, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Tarihsel başarısızlığımız için kendimize çok kızgınım. Gürcistan, Kırım ve Donbas'tan sonra Putin'i gerçekten caydıracak hiçbir şey hazırlamadık." ifadelerini kullandı.

Eski Alman Savunma Bakanı, müzakerenin her zaman önce geldiğine dair eski başbakanlar Helmut Schmidt ve Helmut Kohl'un öğretilerini unuttuklarını belirterek, "Ancak askeri olarak o kadar güçlü olmalısınız ki müzakere etmemek diğer taraf için bir seçenek olmamalı." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 45
  • Kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Hdp.ye söyleyin pkk.ypg.avrupa sınırına yerlestirilsin silah verdiniz maaşlarını veriyorsunuz halkınızı korusun.ahlaksizlar turkiyeyi yıllarca zarar verdiniz.ruslara karşı kullanın pkk.sizi korur
    Cevapla
  • işte öyle 2 yıl önce Şikayet Et
    çünkü sizler müttefikiniz türkiyeyi siyasal ekonomik askeri alanlarda zayıflatmakla meşgüldünüz. ama asıl düşmanınızın islammdeğilmrus ayısı olduğunu öğrenememiştiniz. daha durun, bunlar iyi günleriniz...
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    konu pkk olunca çok hazırlıklısınız ama.alçak bir ülkesiniz
    Cevapla
  • Gerçek dünya 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim, şahsen, Avrupa Birliği büyüsünden uyanalı yıllar oldu. Manda ve sömürü sisteminin devletlere bir şey kazandırmayacağı delilleriyle ispatlandı. Kendi göbeğini kendi kesen ve doğru, ahlaklı, cesur, akıllı ve çalışkan olan milletler hayatta kalabilir bu dünyada.
    Cevapla
  • Ahmed 2 yıl önce Şikayet Et
    Kadından savunma bakanı olunca olacağı bu. Yazıklar olsun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti