Lavrov'dan tepki çeken açıklama: Diyalog için hazırız

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov , Ukrayna'Yı işgal etmeleriyle ilgili "Diyalog için hep hazırız. Hala uluslararası hukuk ve sorumluluklara dönüş şansı var" ifadelerini kullandı.

Lavrov'dan tepki çeken açıklama: Diyalog için hazırız
Lavrov'dan tepki çeken açıklama: Diyalog için hazırız
GİRİŞ 24.02.2022 17:54 GÜNCELLEME 24.02.2022 17:54
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya’nın Ukrayna konusunda aldığı tedbir ve kararların, Rusya halkının güvenliğini sağlamak amaçlı olduğunu belirtti.

"ŞANSIMIZ OLDUĞUNU UMUYORUZ"

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri harekat başlatmasının ardından açıklamalarda bulundu. 

Lavrov, diplomasi ihtimalinin hala masada olduğunu işaret ederek ""Halen uluslararası hukuk ve sorumluluklara dönme şansımızın olduğunu umuyoruz. Tüm ülkelerle diyalog kurmaya hazırız. ABD ve NATO ile gerilim üzerine detaylı görüşme yaptık." 

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

Bakanlık'tan da konuyla ilgili açıklama yapıldı. Sözcü Maria Zaharova tarafından yapılan açıklamaya göre, "Batı Rusya ile görüşme şansını kullanmadı, ancak Moskova’nın diyalogdan kaçtığı yönünde yalan söylüyor." ifadeleri kullanıldı.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova da, Rossiya 24 televizyonuna yaptığı açıklamada, "Batılı ortaklarımız şimdi histeriye kapılmışken, nedense çok önemli bir şeyi unutup her zaman, yıllar yılı, bütün günahlarda olduğu gibi bizi suçlamalaya kalkıyorlar. Özellikle de kendileri müzakere sürecine yönelik tüm seçenekleri kapattı" dedi.

 
YORUMLAR 87
  • Selım 2 yıl önce Şikayet Et
    İki kardes halk birbirine nasıl dusman edilir bunun en onemlı ornek lerı den biridir bu durum batının verdıgı yok ozgurluk yok o yok bu gazıyla ukraynalılar uyutuldu sonucta ortada bırakıldılar aynı nifak tohumları yıllarca bırlıkteyasamıs bu ulke halkı arasında da ekildi yok sen alevısın yok sen kurtsun diye diye bu ulkeyı de ukrayna ya cevirmeye calısıyorlar ve hala bundan vazgecmıs degıl ler pkk diye bir orgut kurduruldu bu batılı seytan lar tarafından halk olarak bu seytanların oyununa gelmememız lazım sonumuz Suriye ve Ukrayna gıbı olur
    Cevapla
  • HÜSEYİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru katiliyorum
    Cevapla
  • ali kemal karakaya 2 yıl önce Şikayet Et
    avrupa ülkeleri rusyadan korkuyo çunku dogalgaz ve asker gucu cok fazla ve cesaretli bir ulke adamların zemin saglam herkes kendine çeki düzen vercek her an her ulkede savas olabilir artık yunanistan turkiye savasıda an meselesi amerika yunanada gaz verip duruyo dikkatli olmak gerek
    Cevapla
  • ali kemal karakaya 2 yıl önce Şikayet Et
    yazıkki yazık annesiz babasız kalan cocuklar olacak haklı veya haksızı tartısmıyoruz savasa hayıır amerikanın gazına geldiniz ikinizde amerikanın ısı bu birbirinize dusurur sonra oturup izler amacı nada ulaşır amerikanın dostlugunada varlıgınada ipinede güven olmaz anlamadınızmı bu butun ulkelere örnek olsun
    Cevapla
  • Erkan Özmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya hakli.afamin hazini calacan bitde para vermiyecen.oyarim.rusyanin yaptigida bu.
    Cevapla
  • Tarafsız 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya Ukrayna'yı işgal etmekle Avrupa ve NATO nun ne kadar zayıf olduğunu, NATO'nun ise üye ülkelerinin birbirlerinden ne kadar çok fikir ayrılıkları olduğunu gösterdi. Kısaca ben tek siz hepiniz dedi. Avrupa ve NATO'yu tüm Dünya'ya rezil etti. Bir Rus atasözünün dediği gibi ( Bir ayı ile dans etmeye kalkarsan, dansın ne zaman biteceğine ayı karar verir)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz