Ukrayna duyurdu! Rusya bunu beklemiyordu! Öldürülen asker sayısı...

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rusya'nın Ukrayna işgalinde büyük bir darbe aldığını duyurdu. Rus güçlerine ait 516 zırhlı araç, 7 helikopter, 10 uçak, 2 bin 800'den fazla askerin etkisiz getirdildiği bildirdi.

GİRİŞ 25.02.2022 20:16 GÜNCELLEME 25.02.2022 20:16
Bu Habere 230 Yorum Yapılmış

Başkanlığın Facebook hesabından yapılan açıklamada, Rus güçlerinin uzun menzilli silahlar yardımıyla Ukrayna'ya karşı saldırı harekatını sürdürdüğüne işaret edildi.

2 BİN 800'DEN FAZLA ASKER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Rus birliklerinin personel ve ekipman kaybetmeye devam ettiği belirtilen açıklamada, saldırının başlangıcından itibaren Rusya'nın 516 zırhlı araç, 7 helikopter, 10 uçak, 2 bin 800'den fazla asker ve yaklaşık 80 tank ile 20 seyir füzesinin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Ayrıca Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Başkomutanı Valeriy Zalujnıy, Odessa'daki Pivdenniy Limanı'nın 12 mil açıklarında Moldova bandralı bir yakıt ikmal gemisinin bir Rus gemisi tarafından vurulduğunu açıkladı.

YORUMLAR 230
  • ABD bitti 2 yıl önce Şikayet Et
    Her türlü Çin kazanıyor.
    Cevapla
  • Bedirhan özgür 2 yıl önce Şikayet Et
    bu rakamlar hiç gerçekçi değil. ama bu rakamlar onda biri doğruysa. bu şunu gösteri Rusyanın savaş becerisi 1945 lerde kalmış. bu da abd ve batının gülerek izlediği bi görüntü. ve tam istedileri şey. bunu görmek istiyorlardı. bu kışkırtma amacına ulaşmıştır
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    ayılar kudurdu başka ülkelerin sivil gemilerini de vuruyor
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok acil nükleer silah yapmamız lazim tek caydırıcı silah
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bayraktar tb2 ler perişan etti yine rus silahlarını. Ne kadar silah yaparsan yap sonuçta rus malı teknoloji beş para etmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Bunu yaparsanız gümrükte el konulacak!
Meteoroloji'den peş peşe uyarı: Kuvvetli olacak!