Rusya'ya nükleer rest! Bu bir zaferdir

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, müzakelereler ve Rusya Devlet Başkanı Putin'in nükleer talimatına ilişkin açıklamada bulundu.

GİRİŞ 27.02.2022 18:41 GÜNCELLEME 27.02.2022 18:42
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba basın toplantısı düzenledi.

Kuleba açıklamasında, ''Rus ordusu peş peşe mağlubiyet yaşadıktan sonra bize ön şartsız görüşme yapabileceklerini bildirdiler. Bu şimdiden Ukrayna için bir zaferdir." dedi.

Görüşmeye ilişkin konuşan Kuleba: "Biz Rusya'nın ne diyeceğini dinlemek için görüşeceğiz. İşgalin sona erdirilerek Rus askerlerinin ülkemizden nasıl çıkarılacağını konuşacağız. " ifadelerini kullandı.

NÜKLEER REST

Kuleba, Rusya'nın nükleer silahları alarma geçirmesine değinerek, "Bizi nükleer bombalar ile vursanız bile yenemezsiniz" dedi.

YORUMLAR 105
  • MEHMET 2 yıl önce Şikayet Et
    eğer bu savaş Müslüman bir devlete karşı olsaydı. şu ana kadar milyonlarca müslüman öldürülmüş şehirler harabeye dönmüştü. hiçbir devlet rusyaya kesinlikle yaptırımda uygulamazdı. polonya sınırına bakın adamlar mültecileri krallar gibi karşılıyor. ama mülteci müslüman olunca içeri bile almıyorlar. olay bu adamlar hiristiyan...
    Cevapla
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusyanin nükleer silah kullanma tehtiti ne anlama geliyor.Demekki Rusya yenildi ve kancıklık yaparak savaşı lehine çevirmeye çalışıyor.Kahrolsun Ruslar.
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlasilan rusya savasi durdurmaya karar verdi istedigi gibi ilerleyemedi nükleer tehdit blöf masaya güclü otura bilmek icin kizil ordunun karizmasi cizildi rusya Ukraine de yipratilacak madara olacak anladi tüm plan abd nin istedigi gibi oldu nato abd olmasa bir hic oldugunu anladi natoya güven bitti
    Cevapla
  • Muhammet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ukraynalılar helal olsun adamlar vatanlarını terk etmedi tankların önüne durdu Suriyeliler kaçtı vatanını terketti milyonlarca mülteci oldular milletçilik kalmamış vatan kavramı kalmamış Araplarda vatan sevgisi imandandır işleri güçleri çocuk yapmak ...
    Cevapla
  • Sadullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Nükleri kullanmak için kelpeten gibi büzük olması lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İran'dan gizli toplantı
ABD'li milyarderlerden Filistin protestolarına baskı!