Zelenskiy'den müzakere açıklaması: Bir sonuç beklemiyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ''Belarus'taki müzakerelerden bir sonuç beklemiyorum ama denesinler" dedi.

Zelenskiy'den müzakere açıklaması: Bir sonuç beklemiyorum
Zelenskiy'den müzakere açıklaması: Bir sonuç beklemiyorum
GİRİŞ 27.02.2022 19:19 GÜNCELLEME 27.02.2022 20:04
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Belarus’ta, Rus ve Ukrayna heyetleri arasında yapılacak olan müzakerelere değinerek, "Belarus'taki görüşmenin sonuç vereceğine inanmıyorum ama şans verilmeli” dedi.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırıları 4’üncü günü girerken, Rusya ve Ukrayna müzakere konusunda anlaştı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülü mesaj ile söz konusu müzakerelere değinerek, “Açıkçası her zaman olduğu gibi Belarus'taki görüşmenin sonuç vereceğine inanmıyorum ama şans verilmeli. Böylelikle Ukrayna vatandaşlarının, Ukrayna Devlet Başkanı olarak savaşı durdurmaya çalışmadığım konusunda tek bir şüphesi olmayacak” dedi.

“Belarus'tan Ukrayna'ya füzelerin, uçakların, helikopterlerin uçmasını istemiyorum”
Müzakereler konusunda Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko ile yaptığı telefon görüşmesiyle ilgili konuşan Zelenskiy, “Aleksandr Lukaşenko ile telefon görüşmesi yaptım. Onunla 2 yıldır konuşmamıştık ve bugün uzun uzun konuştuk. Belarus'tan Ukrayna'ya füzelerin, uçakların, helikopterlerin uçmasını istemiyorum. Belarus’tan, Ukrayna’ya asker girmesini istemiyorum dedim. Bana bu konuda güvence verdi” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 12
  • dede 2 yıl önce Şikayet Et
    o zaman neden rusyayla görüşmek istediğini söyledin?
    Cevapla
  • Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaşınıyor
    Cevapla
  • Lala 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi konuşun bu nelan dunya sizin pisliğinizi çekmek zorunda değil.sen simdide bos diyorsan gitme
    Cevapla
  • yazan 2 yıl önce Şikayet Et
    ukraynada poroşenkoya karşı gösteri yapan 3 5 çapulcu ile başlayan yanlış siyaset ülkelerini ne hale getirdi. Allah manipülatörlerin ve medyanın şerrinden milletimizi devletimizi korusun. Natonun kimseyi koruduğu yok. Rusya abdye göre daha güvenlir bir ortak Abd ortakmış gibi görünür arkanızdan iş çevirir sürekli iç karışıklık çıkarır terörü başınıza bela eder.
    Cevapla
  • yaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Batı da sanki özgürlük var. Abd sömürgeciliğinin adını özgürlük koymuşlar sadece. Yahudi zelinski ukraynayı ingiliz abd sömürgesi yapmaya çalışıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bahçeli talimat verdi! MHP'den sürpriz adım
Erdoğan ile görüşme sonrası Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'engel olma' mesajı!