Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ukrayna zirvesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelesnkiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Ukrayna'daki kriz masaya yatırıldı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ukrayna zirvesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ukrayna zirvesi
GİRİŞ 05.03.2022 00:26 GÜNCELLEME 05.03.2022 12:45
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile telefonda görüştü. İki liderin görüşmesinde Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı başta olmak üzere bölgesel gelişmeler ve Türkiye-Birleşik Krallık ilişkileri ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısının derhal sonlandırılması ve acilen ateşkese gidilmesi için çaba göstermeyi sürdürdüklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin terörle mücadelede NATO müttefiklerinden samimi destek beklentisini yineledi.

ZELENSKİY İLE ZİRVE

Cumhurbaşkanı Erdoğan Boris Johnson ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı ve son gelişmeler ele alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 33
  • Fikret Baytar 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ve Avrupa Ukrayna yı piyon olarak kullanıldığı yok olmasından çekinmediği ortaya çıktı... Allah korusun ne Avrupa ya, ne Amerika ya ne de Rusya ya veya diğer güçler olsun güvenilemeyeceği gün gibi aşikar
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Dolar en büyük düşman. Belimizi kıran dolarin yüksekliğidir. Dolar sebep Enflasyon neticedir
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusya'nın Ukrayna işgali ABD nin Afganistan Irak gibi ülkelerde bataklığa saplanması gibidir. Rusya da Sovyetler Birliği döneminde bağımsızlığını kazanan ülkelerle giriştiği savaşta bataklığa saplanmış Sovyetler birliğinin dağılmasına neden olmuştur. İkinci dünya savaşına giren ülkelerde yıkım ve ölümden başka bir şey kazanmamıştır. Sağduyu ile harekat eden ülkeler kazançlı çıkar.
    Cevapla
  • Muhittin Aksoy 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayin baskan AB ABD leri ve GB ya ya güvenme Osmanliyi parcalayan onlar TC ye Ambargo uygulayan onlar onlar menfahati yoksa kimse icin harekete gecmez.
    Cevapla
  • Kim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim demiş minnettarız diye? Anlamadım ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!