Trump'ın videosu basına sızdırıldı: Putin'e 'Moskova'yı vururuz' dedim

ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın, golfçü John Daly ile yaptığı telefon görüşmesi basına sızdırıldı. Sızdırılan video kaydında Trump'ın Daly'e, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i nasıl tehdit ettiğini anlattığı aktarıldı.

GİRİŞ 05.03.2022 11:09 GÜNCELLEME 05.03.2022 11:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Golfçü John Daly'nin California’daki Hoag Classic turnuvasında hoparlör açarak gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde Trump, Putin için "Hepsi onun bir nükleer güç olduğunu biliyorlar. Sanki ondan korkuyorlar" dedi.

Newport Beach Country Club'da otururken, aramayı yanıtlayan Daly'yi bir görgü tanığı videoya çekti.

"O'NA 'MOSKOVA'YI VURURUZ' DEDİM"

Trump, Daly ile konuşmasında "Biliyorsun, o benim arkadaşımdı. Onunla çok iyi anlaşıyordum. 'Vladimir, sen yaparsan Moskova'yı vururuz' dedim, ona 'Moskova'yı vuracağız' dedim" ifadelerini kullandı.

TRUMP'IN BU SÖZÜ HANGİ NEYE BİNAEN SÖYLEDİĞİ İSE BELLİ DEĞİL

Trump ve Daly, görünüşte Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline atıfta bulunurken, Trump'ın görevdeyken Putin ile yaptığı görüşmeyle ilgili neyi ima ettiği ise net değil.

VİDEONUN YENİ OLDUĞU DOĞRULANDI

ABD merkezli Business Insider, konuyla ilgili Trump'ın danışmanlarına ulaşmak istediklerini ancak yanıt alamadıklarını belirtti. Business Insider, videoyu çeken turnuva katılımcısı aracılığıyla videonun tarihini ve yerini doğruladıklarını açıkladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 15
  • ademoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Biraz ertelerdi onu da yaptı
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Görev süresi boyunca yaptığı tek şey İran'ı ve Fililstinlileri tehdit etmekti. İran ile Suudi Arabistan'ı barıştıracak mektubu yerine ulaştırmaya çalışan Kasım Süleymaniyi gözünü kırpmadan öldürttü. Gerekçesi ise Amerikan vatandaşlarına zarar verme ihtimali. Yani bir varsayıma dayanarak adamı öldürttü. Kasım Süleymaniyi öldürtür. Çünkü Kasım Süleymani Müslümandı Müslüman olduğu için kolay hedefti . Şiimdi yiyorsa bir Rus komutan vurunda görelim. Ruslar hem sizin vatandaşlarınızı açıkça hedef alıyor. Hemde sizin namusunuz sayılan bölgeyi işgal ettiler. Haydi ne duruyorsunuz? Namusunuza sahip çıksanıza tabi bu sıkar değil mi?
    Cevapla
  • qwerty 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir halt yapabildiğiniz yok dünya onlarınmış gibi bir de konuşuyorlar. Hadi vurun da görelim
    Cevapla
  • Harun DOĞRU 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslansın Vurursun Sen
    Cevapla
  • Savaş karşıtı 2 yıl önce Şikayet Et
    Amerikanın şimdiki başkanı TURAMP"ın eline su dökemez.BIDEN golün yavaslatılmış hali gibi.. aynı zamanda bunamışta ne dediğini bilmiyor ödlek bir kişiliğe sahip
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!