İran'a İsrail darbesi: Hamaney'in en yakınındaki isim ajan çıktı!

İsrail karşıtı İngiliz bir Müslüman olarak tanınan ve İran'ın dini lideri Hamaney’in en yakınına kadar giren girerek pek çok bakanla yakın ilişkiler kuran Catherine Shakdam'ın İsrail ajanı olduğu ortaya çıktı.

İran'a İsrail darbesi: Hamaney'in en yakınındaki isim ajan çıktı!
İran'a İsrail darbesi: Hamaney'in en yakınındaki isim ajan çıktı!
GİRİŞ 09.03.2022 22:11 GÜNCELLEME 10.03.2022 13:56
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

İran'da, İsrail casusluğu depremi yaşanıyor. 

Kendisini İsrail karşıtı İngiliz Müslüman olarak tanıtan ve İran lideri Hamaney’in en yakınına kadar girmeyi başaran, İngiliz asıllı Catherine Shakdam'ın İsrail ajanı olduğu ortaya çıktı.

HAMANEY'İN YANINA GİRDİ

İran'a yerleşerek düzenli olarak İran'ın yayın organlarında kendini gösteren Shakdam İran'ın güç koridorlarında kendisine hızlı yer buldu. Yaklaşık 8 yıl boyunca burada kendine yer edinen kadın, bu süreç içerisinde pek çok İranlı bakan ile de yakın ilişki kurdu. İran'ın dini lideri Ali Hamaney ile bile yakın ilişki kuran Catherine Perez Shakdam, İran'dan temelli ayrıldıktan sonra Times of Israel için gerçek kimliğini açıkladı.

İRAN TARAFINDAN AÇIKLAMA

Gerçek kimliğini açıklayan Catherine Shakdam'ın, İran'ın dini lideri Ali Hamaney'in internet sitesindeki yazılarının arşivi silindi. İran tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada Shakdam ile devletin herhangi bir ilişkisinin bulunmadığı, yakın temasların reddedildiği yazıldı.

YORUMLAR 98
  • Kadir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu küfran kadinlarini ajans yapıp yetkili insanların ta dibine kadar sokarlar Osmanlı'dan beri böyle Hürrem gibi kufran Osman ligi parçaladı bu yöntemle
    Cevapla
  • ingiliz 2 yıl önce Şikayet Et
    Dişi lawrens.İngilizin böyle kılıklara girme konusunda nedenli büyük bir uzman olduğunu anlamak için tarihe bakmak bile yeterlidir.
    Cevapla
  • AGA 2 yıl önce Şikayet Et
    Ajana gerek yok aynı tasa yapıyorlar...
    Cevapla
  • İlhan 2 yıl önce Şikayet Et
    İran da İsrail ajanı olmayan var mı acaba? Gizli yahudiler, ne dinleri dinimize benziyor ne başka şeyleri, İsraili bölgede güçlü tutmak için çaba sarfeden kukla devleti
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ingilizlerin zillet lawrence'ları bir türlü bitmiyor, tükenmiyor. Ülkemizde de, maalesef İngiliz Muhiplerinden lawrence ye rahmet okutacak kadar, Türkiye'ye, inançlı halkına, askerine, polisinde düşman, milyonlarcası türedi. Bu da yetmezmiş gibi ABD bidon dostu, ABD muhibbi dahili bedbahtlardan da milyonlarcası türedi. Temsilcilerini Meclise bile kapak attırdılar. Geçmişte başbakan, maliye bakanı bile oldular. Bu illetler lawrence' sı mumla aratırlar. Allahım ne yapacağımızı şaşırdık. Sen Müslüman Türk Milletine yardım et.. Bu zillet lawrenlere fırsat verme. Hepsini ya yoluna döndür, yada güneşinde en derin yerleri onlara ayır...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması