Şeyma'nın cesedi bulundu, Hasan ise aranıyor

Kırşehir'de kayıp başvurusu yapıldıktan 3 gün sonra cesedi nehir kıyısına vurmuş halde bulunan Şeyma Demir'in (18) ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı.

Şeyma'nın cesedi bulundu, Hasan ise aranıyor
Şeyma'nın cesedi bulundu, Hasan ise aranıyor
GİRİŞ 27.03.2022 21:24 GÜNCELLEME 27.03.2022 21:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Kırşehir'de kayıp başvurusu yapıldıktan 3 gün sonra cesedi nehir kıyısına vurmuş halde bulunan Şeyma Demir'in (18) ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakım Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Demir'in bulunduğunda ellerinin kelepçeli, ayaklarının ise iple bağlı olduğu belirlendi. Şeyma'nın ensesinden tabancayla vurulduktan sonra nehre atıldığı tespit edildi. Babası besici olan Şeyma'nın kent merkezinde babaannesi ile yaşadığı öğrenildi.

Şeyma ile birlikte kaybolan Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları ise sürüyor. Aydoğan'ın kısa süre önce askerden geldiği ve bir fabrikada işçi olarak çalıştığı belirtildi. Şeyma Demir ile Hasan Aydoğan'ın 2 yıldır sevgili oldukları ifade edildi. Yaşanan olayda hayatını kaybeden Şeyma Demir, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yarın Akçaağıl köyünde toprağa verilecek.



GÖZALTINA ALINAN 2 ŞÜPHELİ GÜVENLİK GÖREVLİSİYMİŞ

Öte yandan Şeyma Demir'in ölümü, Hasan Aydoğan'ın ise kaybolmasıyla ilgili gözaltına alınan Sami A. ve Şefik E.'nin Kırşehir Belediyesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştıkları öğrenildi. Şüphelilerin, Bağbaşı Mahallesi Ağbayır mevkisinde 40 BB 601 plakalı otomobilde bulunan Hasan Aydoğan ve Şeyma Demir'e kendilerini polis olarak tanıttıktan sonra kendi araçlarına alarak, merkez ilçeye bağlı Kortulu köyüne hareket ettikleri öğrenildi. Ardından ise Şeyma Demir ve Hasan Aydoğan'ı tabancayla vurup öldürdükten sonra Kızılırmak Nehrine attıkları belirlendi. Ailenin kayıp başvurusu sonrası çalışma başlatan polis ve jandarma ekiplerinin otomobili gören güvenlik kamera görüntüsünün ortaya çıkmasıyla şüphelilere ulaştıkları öğrenildi. Cinayeti itiraf eden şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

KAYBOLAN HASAN'IN YAKINLARI ASILSIZ HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ

Kaybolan Hasan Aydoğan'ın babası Sedat Aydoğan, oğlunun cenazesinin bulunduğu ile ilgili asılsız haberlerin yapıldığını belirterek, "Biz acımızla uğraşırken yalan haberlerle uğraşmayın" dedi.

Hasan Aydoğan'ın dayısı Ceylan Toklucu ise "Henüz cesedimizi bulamadık. Öğlen saatlerinde kızın cesedine ulaştık ama halen oğlumuzun cesedine ulaşamadık. Burada yoğun bir şekilde çalışma var. Lütfen rica ediyoruz. Bizi acımızla baş başa bırakın. Yanlış haberler yapmayın" ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • sevgi yilmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    hasan benim köylüm hemde okul arkas im annesi bu güzelim gençlere nasıl kıydınız kozada oğlanda üzüldüm hiç vicdan yokmuş birde tecavüz etmişler kızlara çok üzüldüm iki gence de insanlar azmış dünyanın sonu gelse yada yer yarilsada yerin dibine kötüler birşe de çıkana da ölseler aynı eziyeti onlara yapılması ge tek polise güven yok bekçiye güven yok allahtan başka kimseye güven kalmadı yaşattıklarını yaşasınlar ailelerine peygamber sabri diliyorum
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Cehennemin ne kadar gerekli olduğunu bir kez daha anladım....
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Neyine oldurdunuz cocuklari. Cocuklardan ne istediniz. Allah cezanizi versin hem burada hem obur dunyada. Kelepce takip infaz etmisler birde. Kimsinizde infaz ediyorsunuz.
    Cevapla
  • Ali Can Yücel 2 yıl önce Şikayet Et
    O güvenlikçilerin evladı yok mu? Kardeşi yok mu?
    Cevapla
  • Adalet 2 yıl önce Şikayet Et
    Şeriat şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!