Will Smith, Oscar töreninde attığı tokattan ötürü özür diledi

ABD'nin Los Angeles kentindeki 94. Oscar Ödülleri töreninin canlı yayınında, sunucu Chirs Rock'ı tokatlayan Will Smith, sosyal medyadan özür dileyerek "haddini aştığını" ve "utandığını" söyledi.

GİRİŞ 29.03.2022 09:35 GÜNCELLEME 29.03.2022 09:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödülleri töreninde, eşi Jada Pinkett Smith'e "G.I. Jane 2" şakası yapan Chris Rock'a tokat atan Will Smith, Instagram paylaşımında, Akademi'den, sunucu Chris'ten, geceye katılanlardan ve dünyanın dört bir yanından izleyen herkesten özür dilediğini belirtti.

Oscar töreninde şoke eden an: Will Smith, eşine laf atan sunucuyu tokatladıOscar töreninde şoke eden an: Will Smith, eşine laf atan sunucuyu tokatladı

Smith yazılı açıklamasında, "Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri'ndeki davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi" ifadesini kullandı.

Şaka yapmanın mesleğinin bir parçası olduğunu belirten Smith, "Ancak Jada'nın tıbbi durumuyla ilgili bir şaka benim için çok fazlaydı ve duygusal tepki verdim" açıklamasını yaptı.

Sunucu Chris Rock'a da seslenen Smith, "Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum Chris. Haddimi aştım ve yanıldım. Utandım ve davranışlarım olmak istediğim adama yakışmadı. Sevgi ve nezaket dünyasında şiddete yer yoktur" diye yazdı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence yeni film cekti , reklam yapiyor yakinda kokusu cikar.....
    Cevapla
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam dedik çıkmadı
    Cevapla
  • öfke 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu milleti anlamak çok zorlaşmış namusuna eşine dil uzatacak oda sesiz kalacak
    Cevapla
  • nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    will Smith ne terbiyesiz bir adammış, yazik karsidaki adamin söylediği söz dogru degildi ama dünyanın önünde tokat yemek cokk daha kötü bir durum
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Al iste...Adam gibi hareket et sonra tükürdügünü yala...hadi ordan . ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...