Ukrayna’da sivil araçlar yola döşenen mayınların üzerinden geçti

Ukrayna’da yollara döşenen mayınlar büyük tehlike saçarken bazı araçların sürücüleri korkusuzca araçlarıyla mayınların üzerinden geçti.

GİRİŞ 31.03.2022 09:39 GÜNCELLEME 31.03.2022 10:01
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Rusya’nın Ukrayna’ya devam eden saldırılarında Ukrayna ordusu Rus birliklerini durdurmak için türlü yöntemlere başvuruyor.

YOLLARA MAYINLAR DÖŞENDİ

Karadeniz başta olmak üzere yollar ve araziler mayınlarla döşenirken bugün başkent Kiev’e bağlı Borodyanka kentinden akıllara durgunluk veren görüntüler ortaya çıktı. Rus ordusunun kente girişini önlemek için Ukrayna birlikleri tarafından kentin ana yoluna TM-62M tipi tanksavar mayınları döşedi.

SİVİLLER ÜZERİNDEN GEÇTİ

Yolun hemen hemen tüm noktalarına döşenen mayınlar büyük tehlike oluştururken Ukraynalı siviller bu mayınlara aldırış etmedi. Kentten ayrılmak için yolu kullanan sürücüler araçlarıyla mayınların döşendiği noktadan korkmadan geçiş yaptı.

Sürücüler mayınlara temas etmeden yavaş yavaş ilerleyerek mayınlı alandan geçmeyi başarırken bu anlara dair görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz haberin gelmediği mayınlı yollardan siviller çaresizce geçmeye devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • Hay Allah.. 2 yıl önce Şikayet Et
    hani Ukrayna'da ordu yoktu?
    Cevapla
  • Xrr 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilmeden sallamayın. Anti tank mayın'ın patlamasına 180 kg'lik bir basınç yeter. Adamlar aracı mayina denk gelmiyecek bi şekilde dikkatlice kullanıyorlar. Aksi taktirde ...
    Cevapla
  • toto 2 yıl önce Şikayet Et
    yürek yemiş olmalı
    Cevapla
  • caner 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar anti tank aracın butun agırlıgı binsede patlatmaz yuksek tonajlı askeri araclar icin yani en az 8 10 ton gbi bi yuk binmesi lazım ki patlasın
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    120 kg ağırlıkta üstünden bisey geçerse paramparça eder
    Cevapla
  • Aptallara Masallar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu görüntü sahte kendileri yazmışlar kendileri oynamışlar. Mayın sıralı dizilmez o şekilde milletin zekasıyla alay etmesinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı