Hollywood starı Sean Penn'den sürpriz Ukrayna çağrısı

Hollywood yıldızı Sean Penn, milyarderlere çağrı yaparak, Ukrayna için 12 tane savaş uçağı alınmasını istedi. Penn, sadece 500 milyon dolarla Ukrayna'daki savaşın bitirebileceğini ileri sürdü.

Hollywood starı Sean Penn'den sürpriz Ukrayna çağrısı
Hollywood starı Sean Penn'den sürpriz Ukrayna çağrısı
GİRİŞ 02.04.2022 11:56 GÜNCELLEME 02.04.2022 12:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ünlü Hollywood yıldızı Sean Penn, milyarderlere çağrı yaparak, Ukrayna için 12 tane F-15 ve F-16 uçak almaya çağırdı.

"Benim Adım Sam" ve "Kral'ın Bütün Adamları" gibi birçok filmin başrol oyuncusu 62 yaşındaki film yıldızı Sean Penn, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Açık kaynakla, Ukraynalı havacıları hızlı bir şekilde (3 hafta) eğiterek 2 filo F-15'ler veya 16'lar (Rus MiG'leri veya SU'larından daha iyi teknolojiye sahip 12 uçak ediyor) özel sektör alıcılarına yaklaşık 300 milyon dolara mal olacak" ifadelerini kullandı.

Sean Penn, 300 milyon doların üzerine füze savunması için 200 milyon dolar daha eklenirse, toplamda 500 milyon dolara savaşın bitirilebileceğini ileri sürdü.

Penn açıklamasında "Bir milyarder Ukrayna'daki bu savaşı bitirebilir" dedi.

YORUMLAR 12
  • Millet 2 yıl önce Şikayet Et
    Soytarilar parali masalar
    Cevapla
  • Sen pen 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen pen , özgürlükler timsali ülkesinden isteyemiyormu?
    Cevapla
  • Bir vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sende varsa versene ne duruyorsun? Bu yangını söndürmek isteyen bir tek Türkiye var. Geri kalanı harlayıp duruyor. Eğri dünyada doğru olmak çok zor iş.
    Cevapla
  • Türkiye 2023 2 yıl önce Şikayet Et
    O Adi milyarderler, paralarının yüzde beşini dünyadaki fakirler aç kalmazlar açlıktan, sefaletten milyonlarca insan ölüyor, kanları bozuklar Nerde sizlerde öyle insanlık,, Gaziantep ❤️❤️❤️
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Abd istese hertürlü uçağı verir ama bu savaşın başlıça sebebi abd amaçları türkiyeyi savaşa çekip kurdukları büyük kürdistanın eksiği olan ana parcayı türkiyeyi işgal edip tamamlamak rusya açıklama yapıyor ukraynanın döşediği mayınlar çıpalarından koptu diye 1 gün sonra bizim boğazda mayın işin içinde bit yeniği çok devlet her adımını tedbirini iyi almalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir