Vahşet yıllar sonra ortaya çıktı: Yanında poz verdiği kızını kendi elleriyle zehirlemiş!

Yunanistan kan donduran bir cinayet haberi ile sarsıldı. 33 yaşındaki Roula Pispirigo isimli kadının yıllar önce, 9 yaşındaki kızını zehirleyerek öldürdüğü ortaya çıktı.

Vahşet yıllar sonra ortaya çıktı: Yanında poz verdiği kızını kendi elleriyle zehirlemiş!
Vahşet yıllar sonra ortaya çıktı: Yanında poz verdiği kızını kendi elleriyle zehirlemiş!
GİRİŞ 14.04.2022 14:04 GÜNCELLEME 14.04.2022 14:04

Yunanistan'da bir annenin kızını vahşice zehirleyerek öldürmesi, yıllar sonra ortaya çıktı. Ortaya çıkan bu gerçek ülkede infiale neden oldu.

KIZINI ÖLDÜRMEDEN ÖNCE POZ VERMİŞLER

Roula Pispirigou isimli kadın, kızının ölümü yürütülen soruşturmada şüphelenilerek incelemeye alınmıştı. Soruşturma kapsamında 9 yaşındaki çocuğun bedeninde ölümcül dozda ketamin tespit edilirken, anne Pispirigou hakkında kan donduran gerçek ortaya çıktı.

Sözcü'nün haberine göre Adli Tıp Birliği Başkanı Grigoris Leon ülke basına verdiği demeçte diğer iki çocuğun mezarının açıldığı ve ilk bulguların cinayete işaret ettiği bilgisine yer verdi.

YILLAR SONRA MEZARLARI AÇILDI

Aynı habere göre, ülkenin başkenti Atina’da bulunan Korydallos Cezaevi’ne nakledilen 33 yaşındaki kadın ile ilgili soruşturma devam ediyor. Kızlarını zehirleyerek ötürdüğü iddiası ile yargılanan Pispirigou hakim karşısına çıkarıldı.

Yunan anne güvenlik önlemleri gereği çelik yelek ile adliyeye getirildi.

ÖLÜMÜNDEN ÖNCE FOTOĞRAFLARINI ÇEKMİŞ

Yunan medyasına konuşan Pispirigou’nun annesi ise kızının çocuklarını öldürdüğüne inanmadığını söyledi. Pispirigou ile kızlarının yakın bir ilişkisi olduğunu söyleyen anne, Pispirigou’nun kızının ölümünden sonra çok üzüldüğünü de dile getirdi.

Resmi soruşturma belgelerine göre Georgina’nın bedenine ölümünden 20 dakika önce ketamin verilmiş. 

Resmi kayıtlara göre hastanedeki sağlık görevlileri 9 yaşındaki hastalarını ölümden 1 saat önce ziyaret ederek kontrol etmiş. Georgina’nın son anlarında annesinin olduğu görülürken, Yunan medyasında çıkan fotoğrafların da ölümden önceki anlar olduğu tahmin ediliyor.

8 AY YAŞAM MÜCADELESİ VERDİ

2021 yılının Nisan ayında hastalık nöbeti geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan Georgina, 8 ay sonra hastanede yaşamını yitirmişti.

9 yaşındaki Georgina’nın cansız bedeninde yapılan inceleme sonrası ketamine rastlanmış ve bunun hastanedeki çalışanlar tarafından verilmediği belirlenmişti.

Georgina’nın tedavisini üstlenen sağlık çalışanları ise annenin son dönemlerde kızı ile yalnız vakit geçirmeyi istediğini açıklamıştı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor