Fransa'da polisler iki Müslüman kadını darp etti

Fransa'da ırkçılık ve İslam karşıtlığı tahammül edilemez boyutlara ulaştı. Her gün saldırı haberlerinin geldiği Fransa'da, bu kez polisler iki Müslüman kadını darp etti

GİRİŞ 17.04.2022 15:36 GÜNCELLEME 17.04.2022 18:38
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Fransa'da İslam'a ve Müslümanlara yönelik kin ve nefretin boyutu gün geçtikçe artıyor. Siyasilerin başörtüsüne ve İslam'a karşıt söylemleri, halk nezdinde karşılık buluyor.

Başkent Paris'in turistik bölgesi Pont de Clichy köprüsünde iki Müslüman kadın, trafikte karşıdan karşıya geçmeye çalışıyordu. Bu sırada Fransız polisler, yaya için yeşil ışık yanmasına rağmen araçtan inerek hakaretler savurmaya başladı. 

Fransa'da Müslüman kızlara maske taktıkları için ceza!Fransa'da Müslüman kızlara maske taktıkları için ceza!

Polisler, yere çöktürdüğü kadınlardan birini hakaretler eşliğinde darp etmeye başladı. Bu sırada diğer kadının yarı baygın bir şekilde yerde yattığı görüldü.

O anları cep telefonu kamerasına kaydeden Fransız bir kadın, polislere durması için bağırsa da, polisler darp etmeye devam etti.

Fransız ırkçı saldırgan Müslüman kızların başörtülerine saldırdıFransız ırkçı saldırgan Müslüman kızların başörtülerine saldırdı

POLİSTEN KÜSTAH SAVUNMA: YAPTIM HAKKIM VARDI

Olayın ardından Fransız kadın, polislerin yanına giderek onları şikayet edeceğini söyledi. Bunun üzerine polislerden biri de büyük bir pişkinlikle "Evet yaptım, hakkım vardı" dedi.

Fransa'da 10 Nisan'da yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde göçmen ve İslam karşıtı adaylar Marine Le Pen ve Eric Zemmour, toplamda yüzde 30 oy almıştı.

EMNİYET, POLİSİ SAVUNDU

Paris Emniyet Müdürlüğünün Twitter hesabından olaya ilişkin yapılan açıklamada, 14 Nisan'da Asnieres'te devriye atan polis ekibinin ihlal durumundaki bir aracı kontrol etmek için sirenleri açtığı, durumun aciliyetine rağmen iki kadının yolun karşısına geçmeye çalışarak polislere saygısızlık yaptığı ve onları kızdırdığı ileri sürüldü.

Kalabalığın araya girmesiyle durumun kontrolden çıktığı kaydedilen açıklamada, polislerin iki kadın hakkında şikayette bulunacağı belirtildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 40
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa liderleri ateşle oyun oynuyor Avrupa halkının islamla bir sorunu yok aksine akın akın islama yönelmekteler ve bu sizi rahatsız ediyor.Sürekli toplumu medya ayağıyla kışkırtıp siyasi malzeme olarak kullanmaktasınız lakin duyarlı Avrupa halkı bunun tepkisini size elbet birgün gösterecek inşallah o rüzgar ummadığınız bir şekilde Allah cc izniylen tersine dönecek inşallah... Ben (bir gün kendisine): "Ey Allah'ın Resulü! Biz sana ve senin getirdiklerine inandık. Sen bizim hakkımızda korkuyor musun?" dedim. Bana şöyle cevap verdi: "Evet! Kalpler, Rahman'ın iki parmağı arasındadır. Onları istediği gibi çevirir." (Tirmizî, Kader 7)
    Cevapla
  • Cengiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa gerici yobazlıkta sınırları aştı..
    Cevapla
  • Anadolu 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahın emri olan başörtüsü ülkemizdede yasakdı üniversitelerde kamu kurumlarında yasaktı hatta tsk da görev yapan asker anne babasına sağlık karnesi çıkaracağı zaman annesinin başörtüsüz fotoğrafı isteniyordu. Ülkemizde müslümanlara zulüm artmıştı. Kasım 2002 secimleriyle zulümler kaldırıldı. ALLAH, Recep Tayyip Erdoğan dan ve asımın neslinden razı olsun. Mehmet Akif Ersoy "asımın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek" diyordu ya işte o nesilden ALLAH razı olsun.
    Cevapla
  • Haso 2 yıl önce Şikayet Et
    Özgurluk sadece cavur oldunmu var bu sahte dunyada
    Cevapla
  • Çiçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Fıransa ZATEN IRKÇI İNSANLARIN oldugu bir yer ve kendilerine faydası olmayan insanların müslümanlara hiiç faydası olmaz bence yabancı ülkede yaşayan müslümanlar ülkelerine dönseler bu kötü niyetli insanlardan kurtulurlar Allah ın izniyle inşallah Amin kaçın terkedin ne çekiyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir