Kraliçe Elizabeth 96 yaşında: Beyaz atlı poz!

İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan monarkı Kraliçe 2. Elizabeth bugün 96 yaşına girdi. Kraliçe'nin yeni yaşı sebebiyle Kraliyet, beyaz atlarla çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medya hesaplarından yayımlandı.

Kraliçe Elizabeth 96 yaşında: Beyaz atlı poz!
Kraliçe Elizabeth 96 yaşında: Beyaz atlı poz!
GİRİŞ 21.04.2022 13:50 GÜNCELLEME 21.04.2022 13:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kraliçe 2. Elizabeth, ülkenin kuzeydoğusunda Norfolk kentindeki Sandringham malikhanesinde ailesi ve arkadaşlarıyla bir araya gelecek.

BEYAZ ATLARLA FOTOĞRAF

Doğum günü vesilesiyle 2. Elizabeth'in iki midilliyle çekilmiş bir fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğraf, Kraliçe'nin zamanının büyük bir kısmını geçirdiği Windsor Kalesi'nde çekildi.

ABD'de yaşayan ve bir Amerikan televizyonuna konuşan Kraliçe 2. Elizabeth'in torunu Prens Harry, "Belli bir yaştan sonra doğum günlerinden sıkılıyorsunuz" dedi.

EN UZUN SÜRE TAHTTA KALAN İSİM OLDU

1926 doğumlu 2. Elizabeth, 1952'de babası Kral 6. George öldüğünde tahta geçmişti.

Başbakan Boris Johnson ve ana muhalefetteki İşçi Partisi'nin lideri Keir Starmer, Kraliçe'ye doğum günü mesajlarını iletti.

Kraliçe'nin doğum günü için ayrıca top atışı yapılacak.

YORUMLAR 1
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    haraket etmezsen bin yil bile yasar aksama yatar yatiyor yilda iki kere el sallar halkin parasini yer baska bir sey yapmaz aparlara geldi mi diktatør bunlara krallik iyi ayni sey degil mi halkin parasini yeme
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..