Rusya'dan İngiltere'ye korkunç tehdit: Sarmat füzesiyle yok olursunuz

Geçtiğimiz günlerde Avrupa başkentlerini hedef alan nükleer harita yayınlayan Rusya devlet televizyonu Rossiya 1, şimdi de bir ülkeyi haritadan silebilecek silahlara ait simülasyonu ekranlarına taşıdı.

Rusya'dan İngiltere'ye korkunç tehdit: Sarmat füzesiyle yok olursunuz
Rusya'dan İngiltere'ye korkunç tehdit: Sarmat füzesiyle yok olursunuz
GİRİŞ 03.05.2022 02:43 GÜNCELLEME 03.05.2022 02:43
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Gazeteci Dmitri Kiselyov, geçmiş yıllarda duyurulan robotik denizaltı sistemi Poseidon'un, "İngiltere'yi denizin derinliklerine batırabileceğini" savundu.

İngiltere'nin nükleer yollarla "imha edilebileceği" şeklinde ifadeler kullanan Kiselyov, "Onlar sadece küçük bir ada iken neden büyük Rusya'yı nükleer silahlarla tehdit ediyorlar?" diye sordu.

"İNGİLTERE BÜYÜKLÜĞÜNDE BİR ALANI YOK EDEBİLİR"

Kiselyov, sözlerinin devamında, "Ada o kadar küçük ki, bir Sarmat füzesi onu sonsuza kadar boğmaya yeter. Rus füzesi Sarmat, dünyanın en güçlüsü; Teksas veya İngiltere büyüklüğünde bir alanı yok edebilir. Tek bir fırlatmada Boris ve İngiltere artık yok." dedi.

YORUMLAR 108
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Elon Musk sizi uzaya fırlatsın Mars’a falan orda fırlatın bu füzeleri ve birbirlerinizi karşılıklı olarak yok edin. Dünya en azından iki emperyal devletten kurtulur
    Cevapla
  • Salih Tuğra 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere'nin (Britanya) haritadan silinmesini hayal etmek bile insanı mutluluktan dört köşe yapıyor. Yap bir güzellik be Putin.
    Cevapla
  • mert terr 1 yıl önce Şikayet Et
    O saydıkların artık bağımsız birer devler. İngiliz Milletler topluluğu bir Nato gibi işlemiyor. Oralardan silahlı bir karşılık gelmez .
    Cevapla
  • Trabzonlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere sadece bir ada değil ki.....Kanada Yeni Zelanda Avustralya. ....Adamların güvenceleri var karşılık vermede. ....
    Cevapla
  • Leylek 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi yok olacagini düsunmuyor galiba ruskiler. vodka bunlarin beynini sulandirmis olmali. sanki tek onlarda var
    Cevapla
  • SON MOHİKAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Haçlı SİYON un asırlardır, insanlığın kanını eme eme EMPERYALİST yayılmacılığının ve hak hukuk tanımazlığının bir Sonucudur RUSYA nın cevabı..Kaldıki RUSYA NÜKLEER Saldırısını VAROLUŞSAL bir tehdide bağlamıştı.. Batı ŞEYTANI korkak ve ne yapacağını bilemez bir halde SİYONİST ÇETE lerin kuklası olmuştur.
    Cevapla
  • Umut 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük şeytan Amerikayı taşlama vakti geldi. Bu taşın adı nükleer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi