Jacinda Ardern Kovid-19'a yakalandı

Yeni Zelanda Başbakanlık Ofisi'nden yapılan açıklamada, Başbakan Jacinda Ardern'in Kovid-19 testinin pozitif sonuçlandığı ve orta derecede semptomlar gösterdiği duyuruldu.

Jacinda Ardern Kovid-19'a yakalandı
Jacinda Ardern Kovid-19'a yakalandı
GİRİŞ 14.05.2022 09:54 GÜNCELLEME 14.05.2022 09:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Pazartesi günü hükümetin emisyon azaltma planı ve perşembe günü bütçe toplantısı için parlamentoda olmayacağı belirtildi.

Görevini uzaktan yürüteceği, 21 Mayıs'a kadar karantinada kalacağı öğrenilen Başbakan Jacinda Ardern sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tüm çabalarıma rağmen ne yazık ki ailemin geri kalanına katıldım ve Kovid-19 testim pozitif çıktı. Clarke pazar günü virüse yakalandığından beri kendimizi karantinaya almıştık. Neve'in testi çarşamba günü pozitif çıktı. Benim de hem dün gece hem de bu sabah testim pozitif sonuçlandı" ifadelerini kullandı.

Ardern, "Bu, hükümet için bir dönüm noktası olan bir hafta ve orada olamayacağım için çok üzgünüm. Emisyon azaltma planımız, sıfır karbon hedefimize ulaşmanın yolunu belirliyor ve bütçe de Yeni Zelanda sağlık sisteminin uzun vadeli geleceğini ve güvenliğini ele alıyor" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir insan müslümaları koruduğunu görmüştüm
    Cevapla
  • nasri 1 yıl önce Şikayet Et
    Bana da sempatik geliyor . Allah hidayetiyle nasiplendirsin. Ülkesindeki müslümanlara değer veriyor. Terör saldırısı olduğunda diğer avrupalı liderlerin aksine samimi olarak müslğmanların acılarını paylaştı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Seviyorum bu kadını
    Cevapla
  • marslı 1 yıl önce Şikayet Et
    zink sen kimin ne olacağını biliyon mu ahirette hayırdır. ne bu garanti cennetligim havaları...
    Cevapla
  • Zink 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahirette berabersiniz o zaman...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'