Yunanistan'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması!

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği hamlesini desteklediklerini açıkladı. Bakan Dendias yaptığı açıklamada, "İsveç ve Finlandiya'yı NATO'da ağırlamaya hazırız" dedi.

Yunanistan'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması!
Yunanistan'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması!
GİRİŞ 15.05.2022 02:12 GÜNCELLEME 15.05.2022 02:13
Bu Habere 308 Yorum Yapılmış

Yunanistan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği perspektifini desteklediği bildirdi.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, NATO Dışişleri Bakanları toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya kabul edilmesinin, tüm NATO üyesi ülkeler için büyük öneme sahip olduğunu kaydetti.

''İSVEÇ VE FİNLANDİYA'YI AĞIRLAMAYA HAZIRIZ''

Bu iki ülkeyle Yunanistan'ın tarih boyunca iyi ilişkiler içerisinde olduğunu belirten Dendias, "Yunan tarafının tavrı nettir: İsveç ve Finlandiya'yı NATO ailesinde ağırlamaya hazırız." diye konuştu. Dendias, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya katkısının da çok olacağını ifade etti.

YORUMLAR 308
  • Milli Yorumcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç olarak kabul edeceğiz. Hükümetin çıkışı çok yerinde ama olay Finlandiya ve İsveç'ten ibaret değil ki. NATO'nun yarısı başta Amerika olmak üzere PKK yı destekliyor. Herşey yalan, Nato yalan
    Cevapla
  • Ramço 1 yıl önce Şikayet Et
    Nato üyesi olan devletimizi Türkiyeyi nato üyesi olmayan bir ülke sişah amborgosu uygulatırım diye tehdit edebiliyor.Ne kadar ironik bir durum zaten amborga yapıyorlar.Kesinlikle bunlara natoya kabul etmemeliyiZ.Teröre en çok destek veren ülkelerden biri bunlar sürekli aleyhimize çalışacaklar.Hakettikleri bedeli ödetmeliyiz şehitlerimşz ve arkasında kalanlar için.
    Cevapla
  • Teoman 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar meclis lerin'de Ermeni tasarısınıda kabul ettiler. Kesinlikle kabul edilmemeliler
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru sakın yorum sağ üst köşelerine eliniz dokunmasın şikayet ediyor kendi kendine
    Cevapla
  • Rusya sonra Biz 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD şeytanı Rusya’yı Ukrayna maşası ile hırpaladı, Rusya bundan sonra zor toparlar, sonra bölgede bağımsızlık iddiası olan ve ona büyük sorun çıkaran Türkiye var gibi, Yunan maşasını da bize salabilir, göstermelik arabuluculuk bile yaparlar “2 güzide NATO müttefikine yakışmıyor” filan diyerekten..Ama kimsede Yunan’ı 2 saatte hallederiz saçmalığına kapılmasın, Rusya’yı görüyorsunuz, modern silahlarla beslenen Ukrayna nasıl hırpalıyor..
    Cevapla
  • Mesele ABD 1 yıl önce Şikayet Et
    Yunan tek olsa problem değil fakat ABD çok yığınak yaptı problem bunlar..Yunan’ı her türlü silahla destekliyor.
    Cevapla
  • Urfalııı 1 yıl önce Şikayet Et
    Savaş akıl, tedbir ve hazırlık işidir, savaş gerçekler üzerine kurulur ki başarılı olabilesin, vatansever insan bunları düşünerek savaşır, yoksa boş boş hava civa ile gerçeklerden uzak hayal dünyasındaki gibi işler yürümüyor, sonra oturur Endülüs kralı gibi parmaklarını ısırır ağlarsın.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusya sovyetlerden kalma silahlarla Ukrayna'ya savaş açtı tankları yakitsiz kalıyor yada arizalaniyor ve Ukrayna'nın yüz ölçümü malum bir yerden bir yere ikmal gerekir sanmaki Yunanistan'da ikmale ihtiyaç var ve bizde eski tanklar yok ve Ukrayna askeri korkak değildir Yunan askeri çabuk kaçar bunuda ekledinmi Yunanistan bir hafta bile dayanmaz rusya bizim gibi Siha ile ayiklamada yapamıyor rastgele vuruyor Yunan askeri kuş gibi avlanır arada tek engel deniz var o da aşilir
    Cevapla
  • Guven 1 yıl önce Şikayet Et
    Sakin Şam piyon Rusların bittiğini saniyorsan bitmez Ruslar toprak almadan bırakmaz Yunanlıları ise Karabağ gibi anlaşmalardan dolayı resmi olarak istediği gibi vurabilir Türkiye
    Cevapla
  • Urfalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin 2 saatten korkunu anlayamadım ukraynayı bugün TB12 bayraktar koruyor ukrayna cephe savaşımı verdi zannediyon halen daha kendi gücüne güvenmiyorsan sen bu ülkede boş yaşıyorsun
    Cevapla
  • Hava gücü 1 yıl önce Şikayet Et
    O bu neysede Türkiye’nin başına bela yine Yunan gavurundan gelir, 100 yıl önceki gibi..ABD, Fransa, vs saz ekibi de yine aynı..Buna tedbir alınmalı, özellikle uçak, füze, hava savunma, denizaltılara, elektronik manyetik silahlara yoğunluk verilmeli..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi