Hain Enes Kanter, bu kez de Time dergisine ağladı: NATO'yu korkutmalarına izin vermeyin!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu Enes Kanter, Oslo Özgürlük Forumu'nda Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili yaptığı çirkin paylaşımın ardından şimdi de Türkiye ve Erdoğan'ı Avrupa'ya şikayet ederek haince 'NATO' çağrı yaptı.

GİRİŞ 29.05.2022 11:50 GÜNCELLEME 29.05.2022 12:47
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in manevi oğlu basketbolcu Enes Kanter, ABD'de Türkiye aleyhindeki faaliyetlerine devam ediyor.

Her fırsatta Türkiye'yi hedef alan Kanter, Time dergisindeki yazısında, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik ihtimalleri üzerinden karalama kampanyasına girişti.

Hain Enes Kanter için savcılık harekete geçtiHain Enes Kanter için savcılık harekete geçti

HAİN ÇAĞRI: 'ERDOĞAN'IN NATO'YU SİNDİRMESİNE İZİN VERMEYİN'

Kanter, "Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın NATO'yu sindirmesine izin vermeyin" başlıklı yazısında, iki İskandinav ülkesinin, Türkiye'nin "kavgacı muamelesiyle" karşılaştığını öne sürdü.

Türkiye, bu ülkelerden terör örgütleriyle aralarına mesafe koymasını yüksek sesle dile getiriyor.

İSVEÇ FİNLANDİYA'YI SAVUNDU

Söz konusu yazıda açıkça İsveç ve Finlandiya'yı savunduğu görülen FETÖ'cü Kanter, "Daha güvenli bir dünya arayışıyla NATO'ya katılmaya çalışıyorlar." dedi.

NATO KONUSUNDA TÜRKİYE'Yİ KARALAMA ÇABALARI

Kanter, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı suçlayıcı sözler sarf ederek, "NATO'nun bu tür talepleri kabul etmemesi gerektiğini ne kadar vurgulasam az." ifadesini kullandı.

NATO konusunda Türkiye karşıtı görüşlerini sürdüren Kanter, ABD ve diğer NATO üyesi ülkelerden Ankara'nın karşısında "birlik olmasını" istedi.

FETÖ'CÜ ENES'TEN OSLO'DA ÇİRKİN HAREKET

Enes Kanter, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini ayaklarının altına aldığı bir video paylaştı. Kanter'in skandal paylaşımına sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in, ailesi onu reddettikten sonra ABD vatandaşı olarak Freedom soyadını alan manevi oğlu Enes (Kanter) Freedom, Norveç'te Human Rights Foundation (HRF) tarafından organize edilen sözde Oslo Özgürlük Forumu'nda, #StepOnTyranny (Diktatörleri Çiğneyin) adı altında gerçekleştirilen kampanyayı bahane ederek çirkin bir paylaşım yapmaktan çekinmedi.

Açıklamaları ve eylemleriyle Türkiye düşmanlığı sergileyen FETÖ'cü Enes Kanter, etkinlikte bulanan Erdoğan'ın fotoğrafının basılı olduğu kartona basarak bir video çekti.

Hain FETÖ'cünün bu videoyu paylaşmasının ardından dünyanın birçok bölgesinden Kanter'e tepki yağdı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 234
  • Okur 1 yıl önce Şikayet Et
    Osman Rasim Poyraz çocukları bunlar. Başka ne denilirki??????
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir yerde gruptan İçerideki gizli kripto hainleri tesbit etmek için karşılarına bir hedef tahtası koymak gerekir ve onlarda silahlarını çıkartıp ona ateş ederler Erdoğan ve Selçuk Bayraktar sayesinde aynen bu oldu Türkiye'nin içinde ki kriptolu hainler Türkiye ye besledikleri kinlerini açığa çıkartıp kusmaya başladılar bu şekilde kendilerinini ele verdiler bundan sonra Devlet bunları bir yere not etmeli
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Dermanı sadece Türkiyede olan bir amansız hastalığa yakalanır da , gelmek için kıvranır yine de gelemezsin inşallah ülkemize
    Cevapla
  • TS TS TS 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu teröriste haddini bildirmek lazım,konuştukları eylemleri yanına kâr kalmamalı,kanı bozuklar...
    Cevapla
  • Gurbetten 1 yıl önce Şikayet Et
    Gündemde kalabilme cabalari sürüyor... Politika yapacaksa Partisini kursun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak