Bosna Hersekli gençlere Türkiye'de bilişim sektöründe çalışma fırsatı

Bosna Hersekli gençlere yönelik hazırlanan "Bilişim Sektörü İşbaşı Eğitim Programı-Türkiye 2022-2023", gençlere Türkiye'de çalışma imkanı sunarak en çok talep gören alanlarda uzmanlaşma imkanı sağlayacak.

Bosna Hersekli gençlere Türkiye'de bilişim sektöründe çalışma fırsatı
Bosna Hersekli gençlere Türkiye'de bilişim sektöründe çalışma fırsatı
GİRİŞ 02.06.2022 18:01 GÜNCELLEME 02.06.2022 18:01

Eğitim programına ilişkin yapılan açıklamada, Bosna Hersek'te faaliyet gösteren Bosna ile İlişkileri Geliştirme Merkezi Vakfı (BİGMEV), Aliya İzetbegoviç Vakfı, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğinde hazırlanan eğitim programına başvuruların 30 Haziran'a kadar devam edeceği belirtildi.

Eylül 2022-Eylül 2023 döneminde yapılacak eğitim programı kapsamında katılımcıların Türkiye'nin en prestijli bilişim firmalarında çalışma fırsatı bulacağı vurgulandı.

Eğitimi başarıyla tamamlayanların iki yıl Bosna Hersek'teki bilişim firmalarında görev yapacağı aktarılan açıklamada, "Programa katılanlara iş yeri ve kariyer programı sağlanacak. Katılımcılar, bilişim teknolojilerine ilişkin uluslararası geçerliliği olan üç sertifika alacak." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, katılımcılara İstanbul'da konaklama, burs ve ikamet olanaklarının da sağlanacağı belirtilerek, başvuruların "https://bh-pp.org/ba/on-the-job-training/" adresinden yapılabileceği kaydedildi.

KAYNAK: AA
Yahya Gür Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Yahya Gür
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar