Le Pen'e yumurtalı saldırı

Fransız aşırı sağcı Ulusal Birlik (RN) Partisi'nin eski lideri Marine Le Pen, Saint-Amand-les-Eaux kentinde yumurtalı saldırının hedefi oldu.

GİRİŞ 04.06.2022 12:34 GÜNCELLEME 04.06.2022 12:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fransa'nın Nord vilayetinin 20'nci seçim bölgesinden RN Milletvekili adayı olan Guillaume Florquin'naya destek için dün Saint-Amand-les-Eaux şehrini ziyaret eden Marine Le Pen saldırıya uğradı. Aşrı sağcı lider etrafında korumalar olmasına rağmen kendisine atılan yumurtanın hedefi oldu.

Le Pen'in basın servisi, yumurtanın Le Pen'i ıskalayarak korumasının eline çarptığını aktardı. Olay yerinde bulunan bir esnaf, Le Pen'e yüksek sesle hakaretler edildiğini duyduğunu belirtti.

Olaya ilişkin sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, nereden geldiği bilinmeyen yumurtadan korunmak için Le Pen'in kafasını eğerek yüzünü saklaması yer alıyor. Le Pen, saldırının ardından kentteki ziyaretine devam etti.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 9
  • Eri eri 1 yıl önce Şikayet Et
    Yumurtaya ziyan olmuş bundan sonra başka yollara başvurun
    Cevapla
  • toto 1 yıl önce Şikayet Et
    fransız siyasetçisinin en iyi bildiği iş. omlet yapmak. cılkı çıkmış yumurtadan cılkı çıkmış politikacı anlarmış
    Cevapla
  • Bünyamin 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel hareketler bunlar
    Cevapla
  • Ercan boz 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel çok güzel
    Cevapla
  • akıllı 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah suıkast gıbı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar