Putin'den Batı'ya uyarı: Ukrayna'ya daha fazla füze verilirse Rusya daha sert vuracak!

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna'ya gelişmiş füze sistemleri göndermeye karar verdiğini açıklamasının ardından, Rusya Devlet Başkanı Putin, "Ukrayna'ya daha fazla uzun menzilli füze tedarik edilirse daha sert vururuz." açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 05.06.2022 13:54 GÜNCELLEME 05.06.2022 16:10
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD ve Batı ülkeleri tarafından Ukrayna'ya daha fazla uzun menzilli füze tedarik edilirse Rusya'nın daha sert davranacağını söyledi.

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik 24 Şubat'ta başlattığı saldırılar devam ederken, Rusya Devlet Başkanı Putin'den Batı'ya uyarı geldi.

ABD'nin Batı ülkelerinin Ukrayna'ya uzun menzilli füze sağlamaması konusunda uyarıda bulunan Putin, "Eğer Batı bunları tedarik etmeye devam ederse, Ukrayna'yı daha sert vururuz." dedi.

Putin, "Bu tür füzeler tedarik edilirse, onlara saldıracağız. Henüz vurmadığımız hedefler var." dedi.

Biden'dan şaşırtan Ukrayna çıkışı: Toprak vermeli!Biden'dan şaşırtan Ukrayna çıkışı: Toprak vermeli!

ABD'DEN UKRAYNA'YA FÜZE GÖNDERME KARARI

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna'ya Rusya ile savaşında kullanılmak üzere gelişmiş füze sistemleri göndermeye karar verdiğini açıklamıştı.

Biden, ABD'nin Ukrayna'ya verdiği silahlar ile bu ülkenin elini müzakere masasında güçlendirmeyi amaçladığına dikkati çekerek, "Bu nedenle de Ukrayna'ya cephedeki hedefleri daha doğru bir şekilde vurmalarını sağlayacak gelişmiş füze sistemleri ve mühimmat vermeye karar verdim." demişti.

Rusya'ya yönelik yaptırımların artırılması konusunda da diğer ülkeler ile birlikte çalışmayı sürdüreceklerini vurgulayan Biden, ABD'nin Ukrayna'ya Javelin tanksavar füzeler, Stinger uçaksavar füzeler, radar sistemleri, İHA'lar ve Mi-17 helikopterler gibi gelişmiş silahları göndermeye devam edeceğini kaydetmişti.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 55
  • murat urfan 1 yıl önce Şikayet Et
    at bi tane nükleer bu kadar seni rezil etti bunlar yap gerekeni
    Cevapla
  • Hacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum piton polanya moldovya ve ukraynaya sınır olan devletlerden gelen yolları köprüleri fur bitsin bu iş
    Cevapla
  • Selami 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaya kuş gribi, domuz gribi ,korona, Maymun çiçeği gibi hastalıkları bulaştıran ABD dir.İnsanlığın ölmesini istiyor. Savaşlar çıkartıp birbirlerine kırdırıyor.İnşaAllah tez zamanda kendi bataklıklarında kuruduklarını görürüz.Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler.
    Cevapla
  • haydut devlet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu rusçuklara göre, Rusya Ukraynayı yakıp yıkıp haritasına eklemeliydi. Bütün dünyada bu haydutluğa ses çıkarmamalıydı. Silah yardımı yapıp Rusyanın istilasını engelledikleri için batı kötü oluyor bunlara göre. İnsanları kendileri gibi akılsız sanıyorlar.
    Cevapla
  • Erdal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu savaşın bitmesi icin batının zerre kadar ne çabası nede arzusu var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun