Yunanistan yine hayal görüyor: Emekli Koramiralden hadsiz açıklama

Ege Denizi'ndeki gayri askeri statüdeki adalara silah yığan Yunanistan'dan kışkırtıcı açıklamalar gelmeye devam ediyor. TV kanalına katılan emekli koramiral Egkolfopoulos, 'Önce uçaklarımız, İstanbul'daki köprüleri yok edecek' dedi.

GİRİŞ 10.06.2022 22:42 GÜNCELLEME 11.06.2022 09:32
Bu Habere 493 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın Ege'deki gayri askeri statüdeki adaları silahlandırmasına Türkiye'den sert tepki gelirken, Yunanların kışkırtıcı açıklamaları da sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Efes 2022 Tatbikatı'nda, Yunanistan'a yönelik, "Adaları silahlandırmaktan vazgeçmeye davet ediyorum, şaka yapmıyorum, ciddi konuşuyorum. Sonu felaket olur." sözlerinin ardından Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, küstahça "İzole olduğu kadar öfkeli de olan bir komşumuz var." ifadelerini kullandı.

“UÇAKLARIMIZ İSTANBUL'DAKİ BOĞAZİÇİ KÖPRÜLERİNİ YOK EDECEK”

Egkolfopoulos, katıldığı programda "Önce uçaklarımız, İstanbul'daki Boğaziçi Köprülerini yok edecek, 3 adet SCALP füzesi fırlatılacak ve ardından onlara 'Şimdi gelebilirsiniz' diyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 493
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana beyin Alacam , aha böyle çalışandan Alacam.....
    Cevapla
  • Ülkeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi savaş çıksa bunlar nereye kaçarlar acaba? Hangi ülke bu asalakları kabul eder? Amerika? Bunların çoğunluğu sarı saçlı mavi gözlüde değil. Macaristan bunlara evsahipliği edermi acaba? Adalarada gelemezler adaları çoktan almış olacağız. Bak şimdi acıdım bu dayıya.
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Konuşurken beynini bir kenara bırakmış sanırım ona beyin alacam veya şeker atmış kafa milyon olmuş ne dediğini bilmiyor ulan seni havaya atar aşağı düşene kadar......
    Cevapla
  • Türkiye aşığı 1 yıl önce Şikayet Et
    Lan senin soyunu kuruturuz
    Cevapla
  • Emekli koramiral 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve bütün sözde yunan ordusu Türk bayrağı ve Mavi Vatan haritasi önünde nazik dizlerinizin üzerine çökeceksiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?