ABD'nin Eski Başkanı Clinton: Uzaylıları aramak için 51'inci Bölge'ye ekip gönderdik

ABD'nin Eski Başkanı Bill Clinton, uzaylıların 51'nci Bölge'de saklanıp saklanmadığını öğrenmek için federal ajanlar gönderdiğini itiraf etti.

ABD'nin Eski Başkanı Clinton: Uzaylıları aramak için 51'inci Bölge'ye ekip gönderdik
ABD'nin Eski Başkanı Clinton: Uzaylıları aramak için 51'inci Bölge'ye ekip gönderdik
GİRİŞ 18.06.2022 22:35 GÜNCELLEME 18.06.2022 22:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eski Başkan Bill Clinton Amerikan televizyon kanalı CBS'te katıldığı talk show programında uzaylılar ve 51'inci bölge soruldu.

Clinton, başkanlık görevi sırasında uzaylılarla ilgili gerçekleri açığa çıkarmak için her yolu denediklerini, söz konusu bölgeye ajanlar gönderdiğini söyledi.

New Mexico eyaletine bağlı Roswell kentinde yaşandığı iddia edilen UFO kazasına değinen Clinton, "Uzaylı olmadığından emin olmak için 51'inci Bölge'ye insanlar gönderdik" dedi.

Clinton, "Bununla nasıl başa çıkacağımızı bulmamız gerektiğini söyledim çünkü teknoloji açısından görünmezlik araştırmalarımızın çoğunu burada yapıyoruz. Örneğin, radar tarafından algılanmayan uçakları nasıl uçurduğumuz gibi. Bu yüzden bu kadar gizemliler" ifadelerini kullandı.

ABD'nin eski Başkanı, "Ancak bildiğim kadarıyla uzaylı yok" diye ekledi.

Bununla birlikte, dünyanın önde gelen gökbilimcileri, birkaç yıl önce başkana, evrende yalnız olmadığımıza dair yüzde 95'e varan bir ihtimal olduğunu söylediler.

KAYNAK: NEW YORK POST
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Terazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne uzaylisi be,cinleri uzaylı zannediyorlar,cinler bunlarla dalga geçiyorlar .
    Cevapla
  • Mete 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusyaya karsi Gizli silah uretiyoruz uyarisi mi bu. Abd nin en gizli ve en degerli silahi holywood.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı