Baykar'dan anlamlı destek! 3 Bayraktar TB2 SİHA'yı hibe etti

Baykar, toplanan bağışlar ile alınması hedeflenen 3 adet Bayraktar TB2 SİHA'yı hiçbir ücret talep etmeden Ukrayna'ya hibe etti.

Baykar'dan anlamlı destek! 3 Bayraktar TB2 SİHA'yı hibe etti
Baykar'dan anlamlı destek! 3 Bayraktar TB2 SİHA'yı hibe etti
GİRİŞ 27.06.2022 22:37 GÜNCELLEME 27.06.2022 22:37
Bu Habere 353 Yorum Yapılmış

Ukrayna halkının vatanlarını savunabilmek adına Bayraktar TB2 SİHA alabilmek için “Halkın Bayraktar’ı” adıyla düzenlediği bağış kampanyası üzerine Baykar, 3 SİHA’nın Ukrayna’ya hibe edileceğini açıkladı.
 

Geçit törenine Bayraktar TB2 damgasıGeçit törenine Bayraktar TB2 damgası


Baykar'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Ukrayna halkının vatanlarını savunabilmek adına Bayraktar TB2 SİHA alabilmek için “Halkın Bayraktar’ı” adıyla düzenlediği bağış kampanyasının çok kısa bir sürede başarıyla tamamlandığını öğrendik.

 

Kamuoyunun tanıdığı isimler, gazeteciler, sanatçılar, futbolcular, iş insanları, sıradan insanlar hatta çocuklar bu kampanyanın başarıya ulaşabilmesi adına büyük veya küçük demeden bağışlar yaparak ülkelerini desteklemek için katkıda bulundular.

ÜCRET TALEP ETMEDEN HİBE EDİYORUZ

Vatansever Ukrayna halkının belirledikleri hedefe ulaşma arzusu ve dayanışma ruhu bizi de etkiledi. Baykar olarak toplanan bağışlar ile alınması hedeflenen 3 adet Bayraktar TB2 SİHA’yı hiçbir ücret talep etmeden Ukrayna’ya hibe ediyoruz. Bu hedef için toplanan tüm bağışın ise Ukrayna’nın onurlu halkının faydasına kullanılmasını rica ediyoruz.

Baykar olarak adil bir çözümü arzuladığımızı ve kalıcı bir barış için dua ettiğimizi saygıyla bildiririz.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 353
  • Torch 1 yıl önce Şikayet Et
    U will never see us as torists! Forget about it! "Hello" from Russia
    Cevapla
  • Xy recep 1 yıl önce Şikayet Et
    Ukraynaya suriyede Rus bombardımanı sonucu ailesini kaybeden savaşçıların ukraynaya geçişi ile yardım etmek de mümkündür.
    Cevapla
  • Русский 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine de anlaşma gerçekleşirse, Türkiye'nin Kürtlerin PZRC'LERE ve tanksavar bombaatarlarına yeterli miktarda nasıl sahip olacağı ya da belki de daha ilginç bir şekilde nasıl görüneceği konusunda şaşmamalı!!!
    Cevapla
  • Olabilir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rusları Karadeniz'e açan kapının asma kilidi Kırım'dır. Karadeniz'in, Türkiye'nin ve özellikle de Boğazlarımızın güvenliği için Rusların mutlaka Kırım'dan çıkarılması şart. Keşke Türkiye'nin imkânı olsa da Ukrayna'ya 3 tane değil 100 tane SİHA hibe edebilse.
    Cevapla
  • Bir adem 1 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah faydası olur. Aması var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar